Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miből jön rá az ember, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből jön rá az ember, hogy szerelmes?

Figyelt kérdés

2014. aug. 10. 14:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nos, jaj, de bonyolult ez a téma :D
2014. aug. 10. 15:19
 12/16 anonim ***** válasza:
A nap 24 órájában rá gondolsz, legszívesebben egész nap vele lennél, ha nem vagy vele, kicsit olyan mintha kiszakítottak volna belőled egy darabot :)És legszívesebben folyton csak ölelgetnéd :)
2014. aug. 10. 15:45
 13/16 anonim ***** válasza:
én vagyok a 6-os, azért írtam h esetleg, igen valahol ez a birtoklási vágy, vagy félelem h elveszíted sztem ez is egy jel lehet... lehet h önző dolog, meg az is biztos h önbizalomhiány is állhat a hátterében, de sztem nagyon is gyakori "tünete" a szerelemnek
2014. aug. 10. 15:59
 14/16 A kérdező kommentje:
Az akivel jártam arra féltékeny vagyok akibe szerelmes arra nem
2014. aug. 10. 17:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Én ebből:

Rengetegszer eszembe jut, szinte csak Rá gondolok. A negatívabb tulajdonságait is aranyosnak, elviselhetőnek találom. Vele szeretnék lenni minél többször, csak nem tudok, mert viszonzatlan, így amikor el kell mennem a közeléből, úgy érzem, hogy a szívemet húzzák kifelé és minden porcikám azt mondja "Menj vissza, mondj Neki valamit, ne menj el!". Ilyenkor veszek egy mélyebb levegőt, az eszemre hallgatok és megyek tovább....

2014. aug. 10. 17:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja és igen, kihagytam, hogy iszonyat féltékeny vagyok már annyitól, ha beszélget egy lánnyal.
2014. aug. 10. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!