Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most egyáltalán nem értem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most egyáltalán nem értem, hogy mivan. Ez hogy?

Figyelt kérdés

1 hónapja jöttem össze a barátnőmmel. én 16 ő 17.

Minden happy volt aztán elmentünk kirándulni Budapestre és leültünk a Duna partra és egyik pillanatról a másikra minden megváltozott és szakítani akart. Haza útig nem is szóltunk egymáshoz. Mikor itthon leszálltunk a buszról lekapott többször is és úgy csókolt,mint ha élete múlt volna rajta. Aztán hazakísértem. Megkérdezte barátság extrákkal? De azt nem akarom vele mivel szeretem.

És most megint szakítani akar...

Házhoz vittem neki rózsát de rámbaxta az ajtót mi után elfogatta. Soha nem tettem neki semmi rosszat,mindig figyelmes voltam vele. Nem beszéltem a háta mögött se.

2014. aug. 7. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Hagyd a fenébe... szélsőséges hangulatember, ő sem tudja mit akar. Amikor olyanja van, jaj de szeret, rá 5 perccel meg mégsem. Az ilyentől szabadulj minél hamarabb!
2014. aug. 7. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

ezt meg kéne beszélnetek...lehet olyat tettél amiről nem tudsz és azzal megbántottad...vagy azt hiszi tettél valamit amit mégsem...

kommunikáció! :)

2014. aug. 7. 09:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg van valakije, és nem tud dönteni kettőtök között, ezért meg akarja tartani mindkettőt...A személyes tanácsom, hogy fuss, menekülj!!
2014. aug. 7. 10:03
 4/7 anonim ***** válasza:
hagyjad őt a fenébe, meg se közelítsed...az ilyentől menekülni kell mert csak rettenetes fájdalmakat tud okozni az embernek...
2014. aug. 7. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha rájöttél, akkor pls. írd le, ilyet még nem hallottam, ez nagyon fura.
2014. aug. 7. 11:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Holnap kiderül minden!
2014. aug. 7. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszéld ezt meg vele őszintén. Sok minden lehet a háttérben, fölösleges itt találgatni, majd ő megmondja. Aztán közösen eldöntitek, hogy folytassátok-e vagy inkább külön utakon járjatok tovább.

18/L

2014. aug. 7. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!