Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sose ír rám mégis szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose ír rám mégis szeret akkor most mivan?

Figyelt kérdés

Van egy csaj hát most ugy vagyunk hogy még nem járunk de szeretjük egymást minden

Sokszor várom hogy ő irjon rám de a végén mindig én irok mert ha nem irnék akkor nembeszélnénk

Sokszor van hogy este egyszer csak nemir mert elaludt és mikor én is megyek elköszönök tőle reggel látja de nemir rá semmit

Ez jelent valamit vagy csak megint a hülye fb miatt kell idegeskednem?

17/F

2014. márc. 26. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. :)

Magamból kiindulva, nem igazán írok rá senkire. Nem tudom miért, pedig beszélgetnék velük. Talán félek, hogy azért nem írnak, mert nem érdeklem, én meg nem zavarok. :D Pont ez a logika. Lehet vele is ez van.

2014. márc. 26. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy régi példámat hoznám fel:

Nem a fosbookon és társain kell élni az életed.

Miért jelentene akármit?

Mit irjon rá reggel? Minek?

Biztos hogy látta vagy csak azt irja a chat?

És talán azért nem ir rád mert lehet nem is facezik csak vagy a telefonja vagy a gépe azt irja.

Butaság ezen aggódni.

Amúgy tudok egy jobb helyet ismerkedni:

real:\\world.menj.oda\hozza\beszelgess_vele

2014. márc. 26. 17:41
 3/3 A kérdező kommentje:

Ezzel most megnyugtattatok köszönöm :D

És a találkozással nics baj mert szinte már összejöttünk és mondta is hogy nemszereti az fb-t ritkán is van fent

2014. márc. 26. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!