Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem? (többi lent)

Figyelt kérdés

15 éves vagyok (nem sokára 16)

Manapság minden barátnőmnek van barátja, csak nekem nincs. Igazából ez nem is zavarna, mivel szerintem még nem készültem fel lelkileg egy kapcsolatra.

Egyre több fiú vall nekem szerelmet, amit én egyből kétségbe is vonok. Egyszerűen nem bírom értelmezni...engem miért nézne bárki rám úgy? Nincs bennem semmi különleges.

És azt sem értem,hogy pár fiú miért mondja hogy szeret egy hónap ismeretség után? Megakar csak szerezni magának vagy tényleg komolyan gondolja?

Teljesen össze vagyok zavarodva. Persze,mint mindenki más én is vágyok párkapcsolatra, szerelemre de túl gyerekesnek tartom magamat hozzá..

Csak bennem vetődnek fel ilyen kérdések? Ez normális?

2014. aug. 6. 23:16
 1/5 A kérdező kommentje:
*miért nézne bárki rám úgy?
2014. aug. 6. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Normális dolog hogy félsz..

DE ha te is szeretni fogsz valakit és ő is téged akkor azt érezni fogod.. Azt nem fogod kétségbe vonni..

2014. aug. 6. 23:19
 3/5 anonim ***** válasza:

nyilván valaki csak szex akar, van aki komolyan gondolja...

egyikünk se látja, hogy mit láthat bennünk más, lehet nem tartod magadat különlegesnek, de más igen :)

2014. aug. 6. 23:34
 4/5 zsoolti8917 válasza:

nos! megpróbálok sorban válaszolni mindenre!

mellesleg mielött elkezdem hadd jegyezzem meg nagyon szimpatikus vagy, lehet ezért is vonzod a hódolókat oly annyira :)

akkor bele is kezdek!

attól, hogy te nemérzed magad különlegesnek még az vagy, mindenki az csak megkell találni azt a valakit aki számára különleges.

Nos arra, hogy miért mondja valaki, hogy szeret... Szerintem a szeretet illetve jelenesetben a szerelem nem idöhöz kötött, az csak úgy jön lehet az akár egy hét után vagy lásd a szólásmondást szerelem elsö látásra, bár vannak ugyebár azok is akik csak mondják és nem éreznek úgy, milyen könnyü is lenne az élet ha nem lennének olyan álnok sunyi hazudozók.De az életben ezt magadnak kell kitapasztalnod, sosem tudhatod igazán, hogy mit gondol a másik. egy tipp: ha valaki szerelmes lesz beléd akkor azt tudni fogod abból ahogy viselkedik nem kell, hogy szavakkal elmondja :)

ez természetes én is összelennék ha ilyen szituációban lennék.

nem, bennem is gyakran de a szubjektív véleményem az az, hogy felesleges ilyenen agyalni, majd jön ha jönnie kell. Sokkal jobb egy hosszú de klassz kapcsolatban lenni amire várni kell mint egy gyorsan szerzett de szar kapcsolatba.

Még valami: szerintem sokkal jobb szabadnak lenni mármint úgy értem, hogy voltam már szerelmes ami nagyon szuper de sokminden balul sülhet el és ami utána van hidd el az nagyon szar senkinek sem kívánok olyant (ezt a rossz kedvre értem) bár ismétlem önmagam ez csak az én szubjektív véleményem

nemtudom haszon-e volt a válaszom remélem vamaiben tudtam segíteni :)

2014. aug. 7. 02:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Kedves utolsó,ha ezt olvasod, miért vagyok szimpatikus neked csak az írásom alapján?
2015. jan. 3. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!