Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik, ha egy tanár összejön a VOLT diákjával? Többi lenn..
Úgy értem, hogy az már nem törvényellenes, mert már nem áll fenn köztük a tanár-diák viszony, de adódhat belőle mégis probléma? Tehát ilyen esetben a tanárt kirúghatja az iskola igazgatója azért, mert mondjuk rossz fényt vet mind a tanárra, mind az iskolára, hogy egy volt diákjával van? Ilyenkor a tanárnak ajánlott otthagynia a sulit és elmenni máshova tanítani, vagy maradhat ugyanott? Mit gondoltok erről? Esetleg személyes tapasztalatok/hallott történetek?
Köszi előre!
A FÉRJEM és én már 9 éve együtt vagyunk, abból 3 éve házasok. A tanárom volt a gimiben. Én most 25 vagyok, Ő 37 éves. Mi ügyesen csináltuk, az iskolában semmit nem mutattunk ki, iskola/ munkaidő után találkoztunk csak. Csak azok tudták akik mondjuk láttak minket a városban vagy az utcán. Voltak pletykák, de az igazgató nem foglalkozott vele. Azt mondta addig amíg nem az iskolában "bájolgunk" őt nem érdekli, iskolaidőn kívűl meg mindenki azt csinál amit akar :)
Azóta eltelt pár év, összeköltöztünk, házasodtunk és 1,5 éves a kisfiúnk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!