Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha vissza akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha vissza akarom kapni? Bepróbálkozzak?

Figyelt kérdés

Az exemmel 2 hónapja nem beszéltem, és nemrég viberen rámírt, és nagyon jól elvoltunk, aztán ma a 3. napja hogy beszéljünk, feljött egy olyan, hogy pizzázunk holnap, bele is egyezett ő is nagy örömmel.

Felhoztuk kettőnket, mondtam neki, hogy nekem hiányzik ami volt kettőnk közt, és azt írta rá hogy: " nekem is:( "

. Néha viszont nagyon céloz rá hogy köztünk nem lehet már semmi.

Na szóval pizzázás után, próbálkozzak nála valamivel? Ha igen akkor hogyan csináljam és mit? Vissza akarom kapni nagyon. Csókoljam meg?

16/F ő: 16/L

2014. júl. 30. 00:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ölelés után ha minden megy magától, tuti siker :) hajrá
2014. júl. 30. 03:44
 12/16 anonim válasza:
Én is kíváncsi leszek mi lesz a vége a talinak :) Majd írj élménybeszámolót! :D
2014. júl. 30. 06:46
 13/16 A kérdező kommentje:
Feltétlenűl! :D
2014. júl. 30. 08:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Megtörtént a pizzázás, meghívtam, nagyon jót beszélgettünk, rendes voltam vele, aztán cèlozgattam rá, hogy milyen jól elvagyunk így ketten és nekem ez hiányzik. Hát ő meg lazán megmondta hogy boldog nélkülem. Se egy ölelés, se egy puszi, semmi. Eltolt magától. Azt mondta hiányzok neki néha, de ő nem szeret. Én pedig könnyeim nyelve elsétáltam.
2014. júl. 30. 17:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát... szívből sajnálom, barátom! Fel a fejjel, és kitartást! Idővel Te is megtalálod azt, aki a legjobban hozzád való! :) Olyannal meg ne foglalkozz, akinek nem kellesz!
2014. júl. 30. 18:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen !
2014. júl. 30. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!