Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha vissza akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha vissza akarom kapni? Bepróbálkozzak?

Figyelt kérdés

Az exemmel 2 hónapja nem beszéltem, és nemrég viberen rámírt, és nagyon jól elvoltunk, aztán ma a 3. napja hogy beszéljünk, feljött egy olyan, hogy pizzázunk holnap, bele is egyezett ő is nagy örömmel.

Felhoztuk kettőnket, mondtam neki, hogy nekem hiányzik ami volt kettőnk közt, és azt írta rá hogy: " nekem is:( "

. Néha viszont nagyon céloz rá hogy köztünk nem lehet már semmi.

Na szóval pizzázás után, próbálkozzak nála valamivel? Ha igen akkor hogyan csináljam és mit? Vissza akarom kapni nagyon. Csókoljam meg?

16/F ő: 16/L

2014. júl. 30. 00:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

sima ügy,csak kicsit játsza az eszét.

persze,csókold meg.

2014. júl. 30. 00:57
 2/16 anonim ***** válasza:
Meg kéne beszélnetek a pizzázás alatt, hogy hol rontottátok el akkoriban. Lehet, hogy engedned kell egy keveset, esetleg felhozhatod az újrapróbálás lehetőségét.
2014. júl. 30. 01:08
 3/16 A kérdező kommentje:
Attól viszont félek, hogy nem véletlen célozgatott arra, hogy köztünk semmi nem lehet. De néha meg úgy éreztem mintha teljes belém esett volna. De nekem az elég volt, amikor írta hogy hiányzom neki, csak az lesz az érdekes, ha bepróbálkozok és elutasít.. na akkor nekem végem. 2 hónapos sebem lett feltépve 3 napja.
2014. júl. 30. 01:15
 4/16 anonim válasza:

Nem mondtál sokat.

De szerintem is meg kéne csókold :)

2014. júl. 30. 01:27
 5/16 anonim ***** válasza:
Mondom ne feltétlen kérdezz rá, csak beszéljétek meg és mesélj magadról egy keveset, hogy mi történt veled azóta. Természetes, hogy valamilyen szinten szeret, de nem feltétlen szerelemből már. Egyébként az is számít, hogy miért szakítottatok szerintem. Esetleg privátba elküldheted.
2014. júl. 30. 01:28
 6/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szerettük egymást, első nagy szerelem egymásnak, de nekem szétmentek a szüleim, aztán apu öngyilkos lett, anyu korházba került, mert rákos.. így kicsit kibuktam, és mindig neki sírtam ki magam. Aztán jöttek a viták emiatt, és így azt mondta, hogy nem engem nem szeretne maga mellett, hanem senkit, és vége. Azután 1 hónappal találkoztunk és megcsókolt.
2014. júl. 30. 01:39
 7/16 A kérdező kommentje:

Az szerintem valamit számít, hogy már összeszedtem magam, és inkább őt nevettetem meg, mesélek neki dolgokat, és érdekli is, nevet rajta.

De nem tudom.. én bármit megtennék érte, de van egy érzésem hogy nem fogom visszakapni.

2014. júl. 30. 01:40
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha látja, hogy összeszedted magad, lehet kapsz még egy esélyt. Momdjuk ha barátnőm ilyen helyzetbe kerülne, felőlem kisírhatná magát minden alkalommal, sose vitatkoznék vele e miatt. Inkább engedje ki a bánatát, mint benne maradjon. És persze támogatnám, amivel csak tudom.
2014. júl. 30. 01:50
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz!
2014. júl. 30. 01:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, ami veled történt! Holnap pedig fel a fejjel! :) Várjuk, hogy mi lett a végeredmény! :)
2014. júl. 30. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!