Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza? Nagyon szeretem, és nem tudok nélküle élni.
Figyelt kérdés
Nem rég szakított velem a barátom. Nem azért mert már nem szeretett, hanem azért, mert szerinte nem törődtem, foglalkoztam vele eleget. Az a helyzet, hogy egy egyesületbe (sport egyesület) járunk, így még legalább 3 évig rendszeresen fogok vele találkozni.Mint mondtam nagyon szeretem őt és bármit megtennék azért, hogy visszakapjam. Légyszíves adjatok ötleteket, hogyan tudnám visszakapni őt..
15/L
2014. júl. 28. 22:26
1/5 anonim válasza:
15 éves vagy,ne akard ilyen korán lekötelezni magadat,ha igazán szeretett vagy törödött volna veled az a fiú,akkor nem hagyott volna ott.Neked is legyen tartásod,sok fiú lesz még az életedben,ne akarj egy olyannál leragadni aki nem becsül meg(tapasztalatból mondom).
2/5 A kérdező kommentje:
Az van, hogy elvileg én nem törődtem vele eleget, nem nyújtottam neki elég figyelmet. Valószínű hogy még mindig szeret engem, akár csak én őt. Erős vagyok és van bennem tartás ezért nem akarok sírva odamenni hozzá, és letérdelve könyörögni hogy fogadjon vissza. Ha ezen kívül nem lenne más megoldás, inkább hanyagolnám..
2014. júl. 28. 22:38
3/5 anonim válasza:
Várj egy picit,hátha kitisztul a feje és rájön hogy hibázott,ha viszont nem lépj tovább,eleinte nehéz lesz de pár hét után már nevetni fogsz az egészen.A fő hogy ne ess túlzottan mély depresszióba,lógj a haverjaiddal,éld az életedet..
4/5 anonim válasza:
Akit úgy kell vissaszerezni,az nem szeret téged igazán.Ne visszakapni akard,hanem várd ki,hogy kellesz-e neki,hiányzol-e neki.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm az ötletet :)
2014. aug. 9. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!