Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik (*még) olyan ember, akit teljesen hidegen hagy a szerelem/szex/párkapcsolat? Milyen okból?
Arra gondolok, hogy nem lételeme, nem szükséglete az illetőnek, nem ezeket tartja a legjobbnak az életben.
Vallás, rossz nevelés, valamilyen pszihés ok miatt?
(*Én egy párkapcsolat miatt voltam nagyon ki, depresszióba estem, majd másfél év után mikor "kigyógyultam" belőle, azóta nem kívánom az ilyesmit. Lényegtelen dolognak érzem. Mintha kitéptek volna belőlem egy darabot, már nincs meg az a hiányérzet sem, ami legjobban akkor volt a legerősebb, mikor azt láttam, hogy rajtam kívül az ismerőseim többsége együtt voltak valakivel. De ma már ezen is furcsamód vállat vonok manapság.)
Van még valaki hasonló cipőben?
20/f
Oh, bárcsak én is ilyen volnék....
Tényleg, nem tud valaki olyan ötletet amivel ilyen antiszerelmessé változhat az ember fia? Unom már állandóan a lányokért a szívemet fájdítani.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!