Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél évet külföldön gyakornokoskodtam, a barátnőm pedig azon a véleményen van, hogyha ő megvárt, akkor én is várjak rá, és ne szexeljünk egy évig, mit gondoltok?
Én azt javaslom amit Veronika mondott. Izgasd fel, kezdj bele a játékba, azt hagyd hoppon.
Ha egy hét múlva sem mászik rád ott gáz van.
De én tartom, ha mindezt elmondtad neki és nem fogja fel, akkor ez a kapcsolat így is úgy is megy a lefolyóba. Egy kicsit is értelmes nő felfogja a dolgokat, és nem a kicsinyes szabályait ismételgeti.
A legkomolyabban mondom! Ne gondolkodj komolyabb dolgokba! Ha mazohista vagy persze áldásom rátok, de ne szaporítsátik az elváltak számát!
Amikor itthon voltál nem voltatok együtt? Mert akkor rögtön bukik a rögeszméje! Elméletileg mind a ketten elvinási tünetben szenvedtek! Ő meg círógatna!? Azután meg ott hagy álló farokkal? Beteg ez a lány! Nem úgy gondolja, hogy kettőtökért is csináltad? Tehát nem gondolkodik hosszú távon!
Hidd el amikor lehull a hájog a szemedről sokkal rosszabb lesz! Olvastam a hozzászólásokat. Kivülállóként tisztábban látnak! Most lépj tovább!
Bár a te felelősséged, hogy cseszed el az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!