Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél évet külföldön gyakornokoskodtam, a barátnőm pedig azon a véleményen van, hogyha ő megvárt, akkor én is várjak rá, és ne szexeljünk egy évig, mit gondoltok?
Válasz a 65%-os kérdéseire:
Nem csajoztam be idekinn, nem is volt szándékomban, nem ezért mentem ki.
Ha el akarna menni fél évre, mert fontosnak érzi, elengedném. Nem lenne könnyű persze, de mivel én is megtettem, hogy "elhagytam" úgymond fél évre, ő is megteheti. Nem várok el többet a másiktól, mint amennyit tőlem kap, de sokkal kevesebbet sem.
Nem hidegültem el előtte, nem ezért akartam kimenni, előtte jól működött a kapcsolat. Olyan esélyt kaptam, ami nem biztos hogy a későbbiekben az ölembe hullik, ezért éltem a fél éves angliai lehetőséggel.
Szóval a kérdés az, inkább a nők felé, hogy csinált már valaki hasonlót, hogy szexmegvonással akart valamit elérni, vagy megbosszulni? És ha igen, mi lett az eredménye. Szóval én ezzel nem értek egyet, de hátha van valami női érthető magyarázat, nem csak a barátnőm kattant be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!