Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem?
(Kicsit hosszú lesz, de nem tudom rövidebben leírni)
Barátomat már 2 éve ismerem, másfél éve vagyunk együtt. Wowon ismerkedtünk meg, azóta távkapcsolatban élünk (130km) Interneten szoktunk chatelni, így tartjuk egymással a kapcsolatot. 1 éve azonban nagyon összevesztünk, és mikor már 3. napja ment a vitatkozás, felléptem játszani, és otthagytam őt. Pár nap után lenyugodtam, és mikor újra beszéltünk, azt mondta nekem, hogy vagy a játék, vagy ő, mert neki ebből az egészből annyi jött át, hogy a wow fontosabb mint ő. (3 nap veszekedés után jobbnak láttam, ha inkább otthagyom mert ha mégtovább megy a vita, dühömben olyat mondok neki...) Őt választottam mert hát mégiscsak szeretem. De miután megígértem neki, hogy nem játszok, mégis felléptem, mert mit csináljak ha ő nincs ott, meg még egy darabig nem is lesz. Nem cigizek, nem iszok, nem drogozok, nekem is kell valami rossz szokás. Erre ő rájött, és mondta, hogy szakít velem. Sikerült magam visszakönyörögni hozzá másodszorra is. Nem is játszottam utána jó ideig, de minden napom arról szólt, hogy hazaértem suliból, bevágódok gép elé és várom, hogy ő is fenn legyen, és beszélgessünk. Fél év alatt már minden témát kilőttünk, és mikor végre tudtunk egymással találkozni, ültünk egymás mellett a kanapén mert egyikünk sem tudott mit mondani. Mostanában újra elkezdtem játszani, mert nekem 130 (meg most, hogy elköltöztem 1000) km-ről ne mondja meg, hogy mit csinálhatok és mit nem. Fizikai fájdalmat okoz neki szerintem ha játszom, vagy nem tudom már. Mindent képes megbocsátani, pedig 1-2 veszekedés alkalmával nagyon durva dolgokat is hozzávágtam, de azt, hogy játszom, azt nem. Nekem meg elegem van belőle, hogy ezt így meghatározza. Bármit csinálhatok csak nem játszhatok. Szakítani meg hát... nagyon szeretjük egymást, csak 1000 km távolságból ez így nem tudom hogyan fog tovább menni. :( Ötlet?
Szánalmasak vagytok mindketten.Neten éltek.Találkoztál már vele?Nem akkor hogyan lehetsz szerelmes belé,sehogy.
Ez már akkor hülyeség volt amikor elkeztétek.
Ezek alapján kétlem, hogy akkora lenne a szerelem.
Ha ennyire nem tetszik neki a hobbid, bár ezek szerint neki is az, akkor baj van. Nem azzal, hogy WoWoztok, hanem azzal, hogy nem tudtok mit kezdeni a helyzettel.
A távkapcsnak úgy semmi értelme, hogy ő megmondja, hogy mit ne csinálj, amíg nem vagytok együtt. Beszélgetni játék közben is lehet, ha találkoztok, akkor meg nem játszani kell.
Egy a lényeg, ha ennyire meg akar változtatni, akkor nem Téged szeret, hanem olyat akar csinálni belőled, aki neki megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!