Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan aki megtalálta élete szerelmét?
És együtt is van vele? :) Én most így érzek. Egyszerre jó és rossz is, mert félek hogy ha egyszer vége lenne, mi lenne velem... Én biztos belehalnék. Van még itt olyan? Mióta vagytok együtt? Vannak konfliktusok, illetve mennyire tudjátok őket kezelni? Főleg olyanok válaszát várnám akik már együtt is élnek.
L
Én megtaláltam és együtt is vagyok vele. :)
De nem volt egyszerü mert volt hogy elvesztettem és akkor jöttem rá, hogy mennyire is szeretem. <3
Én 6 éve ismertem meg a nagy Ő-t, de azonnal el is vesztettem... :(
Elég volt egy rossz szó... :(
Múlt héten pedig külföldre költözött a pasijával és talán össze is házasodtak :(
megőrülök, mert még mindig csak Őt szeretem...
Én megtaláltam... 10 éve, 15 éves koromban. Ő is akkor volt 15. Mindenki hülyének nézett, amikor meg mertem említeni, hogy én úgy érzem, tényleg mellette akarom leélni az egész életemet. :)
21 éves voltam amikor megkérte a kezemet. Rá nem teljes egy évre elveszítettem egy autóbalesetben.
Azóta sem tudom feldolgozni. Mindenhol őt látom, mindenkiről ő jut eszembe. Tudom, hogy ilyen nem létezik, de állandóan olyan érzésem van, mintha még velem lenne.
Fogalmam sincs hogy tudnék így akárki mást is találni.
Létezik igaz szerelem... :) csak az élet néha rendesen közbevág..
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!