Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsesztem az életem. (? )
Figyelt kérdés
Bárcsak vissza tudnám forgatni az időt min. 6 évvel.
Akkor csesztem el mindent...
Azt bántottam meg, akit a legjobban szeretek...
Azóta szóba se áll velem, nemrég pedig messze külföldre költözött...
Kibírhatatlan ez a fájdalom...
2014. júl. 25. 14:55
12/14 anonim válasza:
Ha letiltott akkor ne probálkozz, fogadd el, és tartsad tiszteletben. Te se örülnél, ha valaki erőszakosan keresni akarná veled a kapcsolatot. Lépjél tul, eléggé beszükült tudatállapotban lehetsz, ha ennyire rákattantál erre az egy emberkére, hogy mindenáron, ha nem tudsz tullépni, menj el a pszichiátriára és kezeltesd magad.
13/14 A kérdező kommentje:
mindenki azt mondja, hogy az idő majd megoldja, de ez napról-napra csak rosszabb...
nem akarom elhinni hogy vége... :(
2014. júl. 26. 16:39
14/14 anonim válasza:
Ha ugy érzed rosszabb akkor menj el orvoshoz, lehet pár terápiás megbeszélés után változik a felfogásod. Miért ragaszkodsz 6 évvel ezelőtti dologhoz? Miért nem tudsz tullépni rajta? Miért nem probálsz megváltozni, miért ragadsz le ennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!