Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm elutazik 10 napra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm elutazik 10 napra a családjával nyaralni, már most nem bírom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt, iszonyatosan szeretjük egymást, majdnem minden nap együtt vagyunk és nem hogy unnánk egymást, de egyre jobban egymásba vagyunk habarodva. A legtöbb idő amit egymás nélkül töltöttünk az 2 nap volt, de ő már akkor is nagyon kivolt. Mivel ez egy 10 napos családi nyaralás, ebbe még nyilván korai lenne nekem is szerepelni. Egész nap együtt voltunk, de én már kiakadtam, sírtam is, hogy még el sem ment már hiányzik. Úgy érzem meg fogok bolondulni a 10 nap alatt, még ha fog is írni... nem tudom mit tegyek. Ő a gyengém, csak miatta tudok sírni, ha férfias, ha nem egyeseknek. Elfoglaltságom az lesz, de mégis az este, mikor eszembe jut az illata, a bőre, a hiánya, a csókja, a mindene... tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy ti hogy vészeltétek át? Aludni sem bírok most... Ő pedig majd 1-2. nap után lesz ki nagyon...

2014. júl. 25. 00:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Az én barátnőm nem egy plázacica, hogy minden héten fodrászhoz, műkörmöshöz meg vásárolni, bulizni, inni, kurvuljon, szóval nem mindenki tud ám meglenni a barátja nélkül sok ideig."

1: nem azt mondta, hogy minden héten külön töltünk napokat, hisz együtt élünk, így nem minden héten 3-szor járok fodrászhoz. Bár úgy gondolom, egy igényes nő jár fodrászhoz, ha más nem, néha-néha vágatni, és ez nem plázacica szokás. Műkörmöm soha nem volt, nem is értem, miért írod. A kozmetika szintén alap kéne hogy legyen nőknek és férfiaknak egyaránt, mert a legtöbbeknek nem tökéletes a bőre, így szakértő kezekkel érdemes időnként megtisztíttatni.

2. Hogy jön ide a bulizás, ivás, kurvulás? Vannak barátnőim, akik általános iskola óta a barátnőim, van, aki nem olyan rég, de napi szinten tartom velük a kapcsolatot. Eljárunk kávézni, cukizni, koncertre, színházba, és igen, bulizni is, ahol iszunk is, de ezt kulturáltan is meg lehet tenni. Én pl. imádom a gasztronómiát és a finom borokat, mégsem voltam részeg nagyjából 10 éve. A kurvulást pláne nem értem, hogy jön ide, mivel 5 éve élek kapcsolatban, ebből 3 éve együtt is élünk. Attól, hogy nemvagyunk együtt sülve-főve (5 év múlva ti se lesztek, barátom), és igényeljük a külön töltött időt, teljesen normális és kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Sokkal inkább, mintha hisztirohamot kapnánk és bömbölnénk, ha pár napig nem láthatjuk egymást.

3. Nem tud meglenni nélküled bizonyos ideig... Nos ez már nem a mi problémánk, hogy nincsenek se barátai, akik lekötnék, se hobbija, amit űzhet, se semmi normális napi tevékenysége, amivel eltölthetné a napjait nélküled is.

Az ítélkezés nagyon megy, ahogy látom, de nem értem ezek után a kérdésed célját. Kaptál tanácsokat, főként az, hogy kösd le magad. Ha nem fogadod meg őket, a te gondod, sírj 10 napig, számold a perceket, nekünk ettől nem lesz se jobb, se rosszabb, viszont okozol magadnak igen sok keserű pillanatot tök feleslegesen, mert 10 nap múlva újra találkozhattok, szexelhettek, szerelmet vallhattok 3 másodpercenként, és megy minden tovább.

2014. júl. 25. 13:22
 22/23 A kérdező kommentje:
Ügyesen kifejtetted, a gond csak az, hogy neked nem való egy kapcsolat. Lehet, nem normális dolog, ha az ember minden nap együtt akar vele lenni, de szerintem az sem az, ha egy hétig kibírod nélküle simán, a barátaiddal, barátnőiddel. Akkor az nem is kapcsolat... szerintem. Ha olvastad valaki már ügyesen megfogalmazta, hogy ide csak "jól esik leírni a bánatom", azt hiszem ezt írta. Már egyáltalán nem sírok, egyedül tegnap voltam ki egy kicsit. Természetesen jár fodrászhoz ő is, havonta egyszer, festetni, egyébként tudja ápolni egyedül is a haját, nincs szüksége kozmetikusra mert nem függ másoktól a szépsége, ügyesen sminkel és törődik magával. Ezért írtam, hogy nem egy plázacica és úgy jött le, hogy te valami ilyesmire céloztál, természetesen rólad ezt nem feltételezem, mármint hogy plázacica volnál, mivel nem ismerlek így nem is ítélkezem. Köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 25. 14:51
 23/23 anonim ***** válasza:

Ácsi, azért nem való neki a kapcsolat, mert kibír nélküle egy hetet nyafogás nélkül? Ez azért túlzás.

Én ennél lényegesebben hosszabb időt is kibírtam már és ki is kell bírnom, mégse hisztizek. Ugyanúgy szeretem és tudom hogy ő is engem.:)

Tudom, hogy nehéz, de el fog múlni, és aztán megint minden jó lesz. Nem lóghattok folyton egymás nyakában.;)

21L

2014. júl. 27. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!