Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elutazik 10 napra a családjával nyaralni, már most nem bírom, mit tegyek?
"Az én barátnőm nem egy plázacica, hogy minden héten fodrászhoz, műkörmöshöz meg vásárolni, bulizni, inni, kurvuljon, szóval nem mindenki tud ám meglenni a barátja nélkül sok ideig."
1: nem azt mondta, hogy minden héten külön töltünk napokat, hisz együtt élünk, így nem minden héten 3-szor járok fodrászhoz. Bár úgy gondolom, egy igényes nő jár fodrászhoz, ha más nem, néha-néha vágatni, és ez nem plázacica szokás. Műkörmöm soha nem volt, nem is értem, miért írod. A kozmetika szintén alap kéne hogy legyen nőknek és férfiaknak egyaránt, mert a legtöbbeknek nem tökéletes a bőre, így szakértő kezekkel érdemes időnként megtisztíttatni.
2. Hogy jön ide a bulizás, ivás, kurvulás? Vannak barátnőim, akik általános iskola óta a barátnőim, van, aki nem olyan rég, de napi szinten tartom velük a kapcsolatot. Eljárunk kávézni, cukizni, koncertre, színházba, és igen, bulizni is, ahol iszunk is, de ezt kulturáltan is meg lehet tenni. Én pl. imádom a gasztronómiát és a finom borokat, mégsem voltam részeg nagyjából 10 éve. A kurvulást pláne nem értem, hogy jön ide, mivel 5 éve élek kapcsolatban, ebből 3 éve együtt is élünk. Attól, hogy nemvagyunk együtt sülve-főve (5 év múlva ti se lesztek, barátom), és igényeljük a külön töltött időt, teljesen normális és kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Sokkal inkább, mintha hisztirohamot kapnánk és bömbölnénk, ha pár napig nem láthatjuk egymást.
3. Nem tud meglenni nélküled bizonyos ideig... Nos ez már nem a mi problémánk, hogy nincsenek se barátai, akik lekötnék, se hobbija, amit űzhet, se semmi normális napi tevékenysége, amivel eltölthetné a napjait nélküled is.
Az ítélkezés nagyon megy, ahogy látom, de nem értem ezek után a kérdésed célját. Kaptál tanácsokat, főként az, hogy kösd le magad. Ha nem fogadod meg őket, a te gondod, sírj 10 napig, számold a perceket, nekünk ettől nem lesz se jobb, se rosszabb, viszont okozol magadnak igen sok keserű pillanatot tök feleslegesen, mert 10 nap múlva újra találkozhattok, szexelhettek, szerelmet vallhattok 3 másodpercenként, és megy minden tovább.
Ácsi, azért nem való neki a kapcsolat, mert kibír nélküle egy hetet nyafogás nélkül? Ez azért túlzás.
Én ennél lényegesebben hosszabb időt is kibírtam már és ki is kell bírnom, mégse hisztizek. Ugyanúgy szeretem és tudom hogy ő is engem.:)
Tudom, hogy nehéz, de el fog múlni, és aztán megint minden jó lesz. Nem lóghattok folyton egymás nyakában.;)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!