Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elutazik 10 napra a családjával nyaralni, már most nem bírom, mit tegyek?
Én totál meg tudlak érteni, mert ugyanígy vagyunk mi is... Elgondolkodtam már én is azon, hogy ez nem teljesen normális, de mit lehet tenni, ha mindketten ragaszkodunk egymáshoz ? Ha csak az egyik fél részéről lenne ez akkor azt mondom gáz, mert tuti megfojtaná a másikat, de ha mindketten hiányoljátok egymást minek szenvedni ?
Na mindegy erről a részéről fölösleges írni.
Bár tudnék megoldást a problémádra, mert az azt jelentené, h nálunk is megoldódnának a dolgok :/
Igazából szerintem te is nagyon jól tudod, h senki sem fog tudni neked okosat mondani, csak jól esik kiírni magadból a bánatod.
Erre kb csak annyit lehet mondani, h: lógj a haverjaiddal, dolgozz valamit, nézz filmeket/sorozatot, játssz a gépen, kezdj el gyúrni stb. stb. Persze tudom, h ilyenkor ezek baromira nem tudnak lekötni :D
Amit viszont NE csinálj: alkoholizálás, cigire rászokás, drog és még ilyen csúnya dolgok :P
#13 gondolatát továbbfűzve:
Vezess naplót! Oda kiírhatod az érzéseidet, nem terhelsz vele senkit :) Később visszaolvashatod őket (akármennyi idő múlva is), önismereti foglalkozásnak sem utolsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!