Kezdőoldal » Utazás » Európa » Miért van olyan, aki nem...

Miért van olyan, aki nem szeret nyaralni? Vagy nem szeret a családjával lenni?

Figyelt kérdés
Sokan mennének, ha lenne rá pénzük! Ráadásul olcsón is ki lehet hozni egy nyaralást! És akinek kerülne rá az miért nem megy? A gyerekek kedvéért sem mennek el. A szomszédomékról van szó, még soha nem voltak nyaralni!
2013. aug. 11. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Ő dolguk. Lehet, hogy szükségük van a pénzre, amikor vettük a lakást mi sem mentünk sehová. De millió más oka is lehet. Én szeretek utazni, nekem is furcsa ha valaki nem szeret, de hát nem vagyunk szerencsére egyformák.
2013. aug. 11. 14:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Én csak szegény gyerekeket sajnálom! Már csak az ő kedvükért is elmennék! Az egy dolog, hogy nem szeretnek kimozdulni, de a gyerekektől is ezt várják el!
2013. aug. 11. 14:18
 3/6 anonim válasza:
82%

Igazad van. Bizti foldonkivuliek.

Ha mar nyaralni sem jarnak biztos nem is normalisak ugye?

2013. aug. 11. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

Én sem értem. Pl a férjem ilyen. Nem szeret menni sehová. Minden nyaraláskor elmondja hogy ezt a pénzt másra is lehetne fordítani és ha rajta múlna nem menne. Én soha nem is értettem meg ezt. Meg is kérdezem hogy neked nem volt jó hogy 4 napot csak kettesben voltunk, tengerpart meg minden. Erre az a válasz hogy jó volt. Bár ha belegondolok ha ő nem akarna akkor nem is jönne, mert régen tényleg nem mentünk sehova. Most meg már elég sok helyen voltunk, lehet csak a régi beidegződés mondatja vele.

Visszatérve én is ismerek gyerekes családokat akik tényleg sehova nem mennek, pedig a gyereknek is szüksége van arra hogy kimozduljon. Azt nyilván megértem ha nincs rá, de én is ismerek olyat aki megtehetné.

2013. aug. 24. 09:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem szeretik a "kötelező jól érezned magad" jellegű megmozdulásokat?
2013. aug. 24. 13:36
 6/6 anonim válasza:
100%

Azért,amiért sokan nem fizetnek prostiért.

Túl sok pénz,és túl hamar elvész az élmény.

2018. júl. 29. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!