Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti engednétek, hogy a 13 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti engednétek, hogy a 13 éves lányotok egy 14 éves fiúval járjon?

Figyelt kérdés
Mind 2-en tényleg érettek, és úgy tűnik, tényleg szeretik egymást. Ti pl egy moziba elengednétek őket?

2014. júl. 24. 15:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Huh... tisztára mint én, 13 vagyok és most akarok elmenni a fiúval moziba ő 14 :D
2014. júl. 24. 15:52
 12/17 PHP de kóder! ***** válasza:
mennyire erett? itt-ott elkezdett mar barnulni? edeskes szaga van?
2014. júl. 24. 18:31
 13/17 PHP de kóder! ***** válasza:
szerintem inkabb fozzunk belole palyinkat
2014. júl. 24. 18:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Te vagy a világ legrosszabb anyukálya ....! Hát ha "erettek"akkor miert ne járhatnának?:O?? Meg csak eggy ev van köztük..
2014. júl. 24. 18:35
 15/17 anonim ***** válasza:
minnel joban tiltod tole anal jobban csinalja majd. megengeded neki h jarjanak es lehet h tenyleg nagyon boldogok lesznek vagy nem engeded meg neki feszultseget keltessz es ennek ellenere titokban talalkoznak majd es hazudoznia kell majd. szerintem te sem akarod az utobit
2014. júl. 24. 18:59
 16/17 anonim ***** válasza:
persze. de semmi töcsök.
2014. júl. 24. 21:05
 17/17 anonim válasza:
1 év kulonbsegen nemtudom mit kell filozni az semmi
2016. júl. 29. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!