Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelmem elköltözött, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmem elköltözött, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szerelmem nemrég elköltözött a pasijával Angliába, mióta megtudtam teljesen ki vagyok készülve... még az öngyilkosság is meg-megfordul a fejemben...

számomra ő az egyetlen akivel el tudom képzelni az életem...

mit tehetnék hogy visszajöjjön, visszaszerezzem?

több mint 5 éve nem találkoztunk, de Én soha sem fogom Őt elfelejteni.

a rámenősségem miatt sajnos FB-n le is tiltott... :(

2014. júl. 24. 09:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hat baratom...Nekem is volt mar ilyen szerelmem akit meg mindig nem tudtam elfelejteni, de probalkozok.

Az öngyilkossagot felejsd el! Probald meg elfelejteni, nem er annyit...

2014. júl. 24. 09:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem a te szerelmed! Egy másik férfival van, nem tarthatsz rá igényt, mint egy csomag rágóra!! Lett volna lehetőséged, elbsztad, talált valakit akivel boldog. Neked ehhez semmi közöd. Nem akarja hogy az ismerőse maradj, minden kapcsolstot megszakított veled, te meg még mindig azt hiszed, van esélyed? Nincs! Fogadd el, hogy neki így jó, és keress olyan lányt, akinek te is tetszel. Ennyi. Nem kell ügyet csinálni belőle.
2014. júl. 24. 09:27
 3/8 anonim ***** válasza:
a rámenőség alatt gondolom zaklatást kell érteni, vagy legalábbis az értetlenséget, amikor 500szor elmondta, hogy ennyi, de még tovább csináltad a fesztivált. a helyében én is otthagytalak volna, a tetejébe 5 év eltelt. neki új élete van, ő továbblépett, tedd te is ezt, bár gondolom úgyse fogod.
2014. júl. 24. 09:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Ebből nincs más kiút , holnap vegyél fel rendőr ruhát és játsszál fekvőrendőrt.
2014. júl. 24. 09:29
 5/8 A kérdező kommentje:

nem tudom meddig bírom még...

elegem van ebből a nyomorúságos "Élet"-ből...

:(

2014. júl. 24. 16:37
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Jaj ne sajnáltasd már magad... Mindenkinél előfordul, hogy csalódik, szakít, és mindenki talpra áll. Szedd össze magad, és keress másik nőt. Nem ő volt neked az igazi, mivel elment, mással van. Törődj bele.
2014. júl. 24. 19:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem Ő az Igazi, de Neki nem Én vagyok! :(
2014. júl. 24. 20:32
 8/8 Makra Péter Endre válasza:
100%
Ebből a néhány kommentből megállapítható, hogy igen kiállhatatlan emberke vagy. A probléma már nem is a szerelmeddel van, hanem a nyughatatlan egóddal. Ha más nincs, építs új álmokat, rámenősség nélkül.
2014. júl. 25. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!