Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kivagyok, nem tudom kielégíteni a barátnőmet. Mit tegyek?
19 éves vagyok, a barátnőm pár nap múlva lesz annyi. 3 éve együtt vagyunk. A helyzet, hogy 2,5 éve kiderült, hogy impotens vagyok, azóta már rengeteg dolgot kipróbáltak rajtam, csak műtétet nem, most nem sorolom. A lényeg: semmi sem használt.
A barátnőm mindenben kitart mellettem, vigasztal, megért, de félek, hogy el fogom veszíteni. Próbálom kielégíteni a lehető legjobban, orálisan, kézzel, de ez mégsem az igazi. Nem szeretném elveszteni, és màr kezdek a kételyeim miatt belemarni: egyik este, mikor visszautasította a közeledésemet, annyira kiabáltam vele, hogy hazament. Azóta bocsánatot kértem.
Szerintetek meddig lehet hű? Meddig fogja bírni velem? Egy csőd vagyok.
És fél évig működött vele a farkad?
Akkor miért? Azóta miért nem? Ez itt a kérdés.
Tanulj meg jól puncit nyalni és ujjazni.
L
Nem vele van a baj, gyönyörű, vonzó lány, a teste is nagyon szép.
Eleinte nem voltak problémáim, minden működött ott lent, csak ugye az elején még nem feküdtünk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!