Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném a barátnömet kielégiteni de ő nagyon szégyelös és nem akarja hogy lásam ruha nékül ö is szeretné csak nem meri mit tegyek?
jól irja az előttem szóló... még egy ötlet hogy esetleg ehhez csinálhatnál még egy romantikus estét is :)
Másik kérdés hogy szoktatok-e néha együtt aludni, mert ilyenkor alvás előtt lehet hogy kicsit elkalandozhatna a kezed és még a végén petting lenne belőle :)
ja és persze bókolj neki sokat, hátha csak önbizalomhiányos kicsit
Sajnos nem szoktam vele aludni .. brinöm szülei ki is nyirának engem ha vele aludnék... még azt sem szeretik ha elötük csokolzunk az öskorban élnek ...
Azt meg hogy nálam aludjon természetesen nem engedik ...
Általába csak hétvégén tudunk együtleni mert elég mesze van tölem és akor meg a szülei othonavnak és mivel ketönk közt van ez a távolág nem engedik h eljönön hozám ...
Tudom h 16évesen nem távkapcsolatban kéne élnem de ez van nagyon szeretjük egymást ... És mivel van motorom nem nagyon gond a távolság ...
Szoval ez igy elég gáz ...
hát ez van ugylátcik hogy csak én vagy ijen hülye 16évsen hogy egy lány miat utazok akár 100km-t is :(
dehát ez van szerelmes vagyok belé csak az a baj hogy hát nincs közel de végre it a nyár és SZÜNET van és remélem nyáron jó sok idöt együt tölthetek vele :)
köszi a kommenteket hát nemtudom mi lesz egyszer csak megengedi de az bene a furcsa hogy hétköznap napi szinten "beszülünk " msn en 1-2órát és akor azt mondja hoyg lehet amikor meg ara kerül a sor akor nem ...
Nemtudom mit kéne tenem ...
Semmi gond!
Nyugodtan lehet simogatni, először ruhán keresztül... utána be is lehet nyúlni abba a ruhába :-)
Csak finoman, és ne akadjatok nagyon össze, hogyha rátoknyitnának.
Majd később megbeszélheted vele, hogy vegyen fel jó laza ruhákat... nyáron meg rövidebb szoknyát.
Így, fokozatosan - biztos, hogy örülni fog neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!