Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 9-nagyon vicces... :DD
Nálunk mostanában kezdem elhinni neki , hogy engem is lehet szeretni, és tényleg szépnek talál, nem csak úgy mondja, kezdem látni és hallani, és még élvezem is nálam ez ezt jelenti..
10-esnek: Szerintem a házasság igenis egy jelzés mindenki felé, hogy felvállalod a párodat mindenki előtt.
Egy idő után lehet, hogy beletörődnék, de engem igenis zavarna, ha a párom nem akarna házasságot, mert szerintem nem csak papír. Nem kell nagy lagzi, de ha velem akar élni, akkor vállaljon föl.
A kérdezőnek: számomra az, ahogy felvállaljátok egymást egyre magasabb szinten (barátok között, család előtt, rokonok előtt). Együtt terveztek utazást, nyaralást. Van, akinek a facebook kiírás is azt jelenti. Tehát elég sok minden lehet.
Amikor szerelemből összeházasodnak.
A gyereknek semmi köze a kapcsolathoz, nem mindenki tervez gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!