Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győzzem meg apámat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg apámat, hogy elengedjen a barátomhoz?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, a barátom 16. Itt volt már múlt hónapban, édesanyám jó benyomással volt róla, kedvelte, és szerinte aranyos, és rendes. De apám rá se nézett, bármit próbáltunk csinálni, és ha itthon felemlítem, hallani sem tud róla.

Édesanyám nem tudja sehogy meggyőzni. Van valami, amit bevethetnék?

2014. júl. 21. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Egyelőre szerintem elégedj meg azzal, hogy a barátod jár hozzád. Aztán majd kialakul :)
2014. júl. 21. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Először is tisztelettel beszélj róla,mert az írásodból nem ez jön le!! Nem enged el,ez van,bele kell törődni! Inkább te hívd le magadhoz,ha az nincs ellenére!
2014. júl. 21. 18:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyik válasz sem igazán válasz a kérdésemre, de köszönöm, várom a többit :)
2014. júl. 21. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem válasz. ha semmivel nem tudod meggyőzni jelenleg, akkor csak az idő és a "szoktatás" tud segíteni, ezért írtam, hogy egyelőre a barátod járjon fel hozzád :)
2014. júl. 21. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is igazán a te dolgod hogy meg lagyitsd a faterodat! Inkább a pasidnak kellene elfogattatnia magát! Hiszen nem te csinálsz rosszat a szemében hanem úgymond ő hogy elveszi a kicsi lányát valaki! De ha elfogadja akkor engedni fog! Semmiképp ne nyomuljon mert papucsnak tartja ne legyen vagány menő mert akkor egy bunkonak hiszi! Legyen természetes segítőkész a ház körül segítsen a bevasarlasnal akármi amivel jó pontokat szerezhet! (egy duplán lányos apuka) én legalábbis ezeket fogom elvarni a leendő udvarloktol
2014. júl. 22. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!