Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszamenjek az előző barátomhoz vagy sem?
Szóval tömören :
Van egy srác (19) akivel cirka egy évig együtt voltam tavaly nyárig, tehát pontosan egy évvel ezelőtt.
Azóta van már egy másik kapcsolatom ez év februárától..
Az a baj, hogy én még mindig az előző barátomat szeretem, akivel egy évig együtt voltam és ő is engem bevallása szerint, csak hogy neki is van már új kapcsolata.
Én kicsit sértődött is vagyok, mert volt úgy hogy újra összejövünk amikor még nem volt új barátom, de akkor meg lelépett.. Se kép se hang nem volt róla, most meg megint "zaklat" ..
Fogalmam sincs mit tegyek, totál káoszban vagyok, a mostani páromat sem akarom otthagyni mert szeret és odaadó meg minden...
Volt már valaki így?
Én azt tanácsolom hogy dobd a mostani barátod, mert egyértelmű hogy nem hozzád való a srác. Az ő idejét vesztegeted csak, nyilván ha így gondolkodsz, akkor ez a mostani kapcsolatod csak ideiglenes, megérdemli hogy találjon olyan lányt aki viszont szereti, nem pedig csak azért van vele mert épp nincs jobb.
A volt pasiddal pedig felesleges összejönnöd, nyilvánvalóan ő sem gondolja ezt komolyan. Ha igazán jól kijönnétek, és nagy lenne a szerelem akkor eleve nem mentetek volna szét, és pláne nem vártatok volna közel egy évet hogy újra összegyertek.
Előfordulhat hogy egyikőtök sincs jó partnerrel most, de az is tiszta szerintem hogy egymáshoz sem vagytok jók. Tovább kell lépni. AZ életben előre kell haladni, nem visszafelé.
Mi a garancia rá, hogy az első barátod nem fog megint kihátrálni a dologból? Elvégre egyszer úgy volt , hogy folytatjátok, helyette lelépett és becsajozott.
Szerintem szakíts meg vele minden kapcsolatot, próbálj meg túllépni rajta az új pároddal, aki szeret téged.
Ha úgy döntesz, hogy folytatod a cica-egér játékot az exeddel, akkor meg szakíts szerencsétlen barátoddal, ha képtelen vagy teljes szívből szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!