Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek simán szokott menni egy kapcsolat?
A legtöbb pár, akiket látok kifelé tökéletesnek tűnik. Felvállalják egymást mindenki előtt pár hónap után. Elmennek együtt nyaralni (pedig nem régóta vannak együtt). Nyoma sincs féltékenységnek se. Kompromisszumot kötnek.
Nekem az egyik sokáig nem akart felvállalni mindenki előtt, okot ad a féltékenységre, a másik csak a szexre hajtott. Nektek mennyire vannak jelen a kapcsolatban: féltékenység, egymással való találkozás (heti hányszor)? Aggódsz, hogy vajon ugyanúgy fog-e keresni, ha egy hétig elmész nyaralni? Vagy mennyi idő után jönnek elő a gondok?
Nekem ő az első barátom, akivel hosszabb ideig együtt maradtunk (több, mint 10 hónap), előtte kettő 1 hónapos "kapcsolatom" volt.
Az egyetlen komolyabbnak mondható kapcsolatom fiatalabb koromban 19-20 évesen volt, 10 hónapig tartott. Féltékenység egy szikrányi sem volt az első 3 hónapban. Akkor jött elő belőle, miután megkérte a kezem. Elkezdett ok nélkül féltékenykedni, ha a barátnőimmel találkoztam, hívogatott, hogy megcsalom e....egy idő után kb követelte hogy ne találkozzak velük...(nem engedtem) Ilyesmik voltak. Havonta kb 2x találkoztunk, távkapcsolat volt.
A vége az lett, hogy ő összefeküdt egy másik csajjal, én szakítottam, erre felpofozott. Visszaütöttem, veszekedtünk, hisztizett egy sort, aztán végleg elhagytam.
Ezen felül csak 1-2 hónapos kapcsolataim voltak. Általában szexre mentek, és volt aki meg akart csalni, csak előbb rájöttem ezért kidobtam. És volt egy aki visszament az exéhez...aztán visszafogadtam,2x is. Harmadjára már elküldtem a f...szba. Akkor még én voltam a r..banc...
A férjemmel tökéletes kapcsolat a mai napig:
24 voltam mikor összejöttünk. Az első hónapokban volt 1 kis féltékenység mindkét oldalon. Ez szerintem természetes. Hetente 5 napot töltöttünk együtt az első 2 hét után.... Nem vagyok nyaralós típus, mert hamar megunom:D szóval nem járok nyaralni... Ha pl utaztunk velencei tóhoz, akkor együtt mentünk. Nem jöttek elő gondok. Több mint 4 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!