Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ebből még lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből még lehet valami?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy srác akinek én már régóta bejövök/bejöttem?? és nekem is nagyon régóta nagyon bejön,amikor felhozta,hogy lehetne köztünk valami,akkor én főként félelemből és más okokból elhárítottam a választ,most hétvégén elmondta,hogy nemrég lemondott rólam és most jöttem rá sajnos,hogy vége.Szerintetek mit kellene tennem?

2014. júl. 21. 20:50
 1/6 KnightBalazs ***** válasza:
Szólj neki! Ha fontos neked tegyél meg mindent érte.
2014. júl. 21. 20:53
 2/6 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyet kell mondanom, de sajnos semmit.Ha tényleg szerelmes volt beléd és igazi kapcsolatot keresett rajtad, akkor nem mondott volna le rólad.Így biztos, hogy nem ő az igazi.Hidd el! Én is fiú vagyok. Egy csomó ilyen esettel találkoztam.
2014. júl. 21. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:

na semmit vagy mindent, a kérdező dönt...

kaparni nem jó megoldás, de ha szereted ne engedd el...

Egy próbát megér, szépen összeszedetten elmondod neki, hogy akkor mi volt a gáz, ahhoz képest mi változott, és ha kellesz neki, úgyis a tiéd..

Ha nem el kell fogadnod, de kaparni ne kaparj, mert szánalmat ne kelts benne irányodba..

2014. júl. 21. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:

küzdj nagyon!!! eddig ő küzdött most neked kell

SEMMI SEM LEHETETLEN ! pláne ha egyszer már sikerült

2014. júl. 22. 16:44
 5/6 anonim ***** válasza:
de igen miután visszautasít már ne fuss utána ( előző voltam )
2014. júl. 22. 16:46
 6/6 anonim válasza:
Ha tényleg várt rád (az nem derül ki mennyit) akkor nem tud csak úgy kiverni a fejéből. Hiába vagy te a lány, ebben a helyzetben neked kell "nyomulnod" egy kicsit, mert az amit irántad érzett még ott van valahol benne. Próbálj neki biztonságot adni, hogy merjen újra beléd szeretni. De ha nem megy ne erőltesd, mert az felesleges fájdalom mind a kettőtöknek.
2014. aug. 29. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!