Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy nem szeret?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval, és nagyon megkedveltem. Rengeteget beszélgettünk, ismerkedtünk, találkoztunk stb. -Én személy szerint nagyon tudok szeretni. Vannak tények, melyek igazolják, hogy szeret, de néha nem érzem azt, hogy annyira szeretne, mint én őt, bár az is tény, hogy nem az a fajta, aki ki is mutatná. Ő az a függetlenséget, szabadságot élvező. Szoktam olvasni horoszkópot, és az szerint nem illünk össze. Szokták mondani, ennek nem kell hinni, csak hogy amit ír, az rám 99%-ban igaz, és ő rá is. Ő a kalandokat, az izgalmakat keresi, én inkább a nyugodtabb életet szeretem, viszont tudok alkalmazkodni. Már ezt a témát is átbeszéltük, de néha felmerül bennem a kérdés: vajon szeret? Vélemény? Mit tehetnék?2014. júl. 16. 14:39
1/3 anonim válasza:
14 évesek. Mikor csak egyszerű kérdések vannak :)
2/3 anonim válasza:
A horoszkópok 99%-a pszichológiára épül szóval ha te épp kos vagy, és elolvasol egy nyilas horoszkópot kb. az is 99%-ba igaz lesz rád! :D
3/3 A kérdező kommentje:
Azért a 14-nél jóval több vagyok :D Köszönöm az értelmes válaszodat 1.
2. válaszoló: igen, tudom, csak mégis azt látom, érzem nagy részben.
2014. júl. 16. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!