Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nicorette_1312 kérdése:
Nem szeret már a barátom?
Figyelt kérdés
14 hónapja vagyunk együtt, Én egy 15 éves lány vagyok, Ő 19 éves fiú. Egyszer megcsalt, elvileg nagyon megbánta. Régebben rá se nézett más lányra, mostanába meg sokszor nézeget másokat. Régebben egy rossz szava nem volt hozzám, most meg, ha összeveszünk, akkor simán azt mondja, hogy „retkes k***a”, vagy „f*******ó g*ci”.. Elég rosszúl esik az ilyen, mert Én nagyon szeretem. Viszont mikor normális, akkor nagyon kimutatja, hogy szeret. Ma is összevesztünk, mert épp nem volt kedvem szexelni, Ő üeg elvileg nagyon beleélte magát, és azt mondta „csodálkozol hogy megcsaltalak”. Ez nagyon rosszúl esett. Rá 1o percre összeesett, és elkezdett sírni, hogy hogy lehet ekkora szemét, és hogy nem gondolta komolyan, és hogy meg se érdemlem. Néha nagyon agresszív tud lenni, de tudom hogy sose ütne meg. Szerintetek?2014. júl. 16. 00:43
1/8 anonim válasza:
19 évesen képes volt összejönni 1 14 évessel? atyaég :DDD
2/8 anonim válasza:
Menekülj. Lelkileg instabil, ráadásul 100%-osan paraszt. Nem a Te korosztályod, jóra ne számíts tőle. Szabadulj meg tőle...
L22
3/8 A kérdező kommentje:
Vagyis hogy Ö nem érdemel meg engem, csak elírtam, bocsi
2014. júl. 16. 00:45
6/8 A kérdező kommentje:
Általában még olyanokon szoktunk veszekedbi, hogyha féltékeny valakire, és arra gondol, hogy megcsalom, esetleg nem tudunk valamiben megegyezni, vagyis nem ugyanazt gondoljuk, ilyesmiken.
2014. júl. 16. 00:54
7/8 anonim válasza:
uuh, szerintem sürgősen hagyd el. Találsz te jobbat is nála.
8/8 anonim válasza:
soha nem fog megváltozni :) tapasztalatból mondom :) viszont fiatal vagy még, tényleg várhat rád jobb... több mint egy év az kemény - akárki akármit fog mondani, még úgy is vele fogsz maradni... de remélem tudod, h aki egyszer csal, az többször is fog, és akkor fogsz majd kicsit belehalni... vigyázz a srácra, figyelj rá, minden kis szarjára, mert ha időben észreveszed, mikor gyengülne el és dugna félre, akkor még van esélyed befolyásolni a dolgokat... hidd el... tényleg tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!