Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éréztétek már úgy hogy sose lesz barátotok/barátnőtök? 16/L
Lányok meséljétek már el mi nem egyértelmű mi zavaró és egyéb panasz. privibe légyszi
16/F
Éreztem, csak idővel megtanultam úrrá lenni rajta. Elfoglaltam magam a hobbimmal, munkámmal és egyből nem volt időm gondolni ilyenekre. Aztán jött egy lány, megvolt a szimpátia, randizgattunk, a végén pedig derült égből villámcsapásként közölte, hogy ő hamarosan elhagyja az országot és ez így neki nem fér bele. 2 év után újból éreztem, hogy élek, erre... Na mindegy, marad a munka, abban legalább jó vagyok. :)
Neked pedig kitartást, kicsilány! Van még időd bőven. :) Tudom, hogy rossz így, de vigasztaljon, hogy nem vagy egyedül.
Tudasd vele! :) Nem kell rámászni, követni, agyára menni, de ilyenkor a női praktikákat be lehet vetni.
Mesélsz privátban? Érdekel a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!