Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most akar valamit?
Figyelt kérdés
Egy hete közel kerültem egy sráchoz aki tetszik nekem.
(előtte tök jól elbeszélgettünk neten)
Egész este sétáltunk, nagyon jó volt, kiderült hogy én is bejövök neki. Megakart csókolni meg rögtön akarta hogy járjunk, de mondtam neki hogy amíg nem ismerjünk egymást ne hamarkodjuk el a dolgokat. Szerencsére nem sértődött meg meg semmi, viszont utána mikor chateltünk semmi olyat nem írt ami arra utalna hogy bejövök neki. Ugyanúgy írt mint előtte,mint egy havernak.
Én arra gondoltam hogy vagy csak hirtelen felindulásból csinálta ezeket és igazából nem akar semmit, vagy csak ismerkedni akar ahogy mondtam neki. Szerintetek?
2014. júl. 13. 18:14
2/4 anonim válasza:
Várj egy kicsit még hogy a srác megmutassa kicsoda de ne várd el hogy ő kezdeményezzen mindig!igaz ilyenkor mi pasik hajtunk mint az állat de ne agyalj ilyeneken várj még 2 hetet vagy kevesebbet többet ne nagyon mert elfogod veszíteni! De ha kitartó akkor szerencsód van :) 16/f
4/4 anonim válasza:
Öööö, azt mondtad neki, hogy ,,ne hamarkodjuk el,,. Nos azt hiszem ez egyben válasz is volt. Ő most aztán tényleg nem hamarkodja el, tisztel. De most akkor magadban is döntsd el, hogy mikor is akarsz, és mit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!