Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm meg akar bilincselni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm meg akar bilincselni és uralkodni akar rajtam, de én ezt nem merem neki megengedni mert félek hogy megöl, mit tegyek?

Figyelt kérdés
mi van akkor ha bekattan megkinoz alaposan,lehet h napokig, aztán megöl, nem szeretem ezt a kiszolgáltatotságot, hogy mondjam meg neki?

2014. júl. 12. 18:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%
biztos, ami biztos, öld meg előbb te őt! :)
2014. júl. 12. 18:34
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Okkal vagy ok nélkül, de nincs bizalom, hát nem is tudom mit mondjak mást erre.
2014. júl. 12. 18:35
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
mutasd meg neki ezt a kérdést és mond meg, hogy te írtad ki...ha elmondani nem mered...de tényleg nem viccelek...
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
Kapcsolat alapja a bizalom... megbuktatok.
 5/16 anonim ***** válasza:
Biztosan voltak már erre utaló jelek a kapcsolat kezdete óta.
2014. júl. 12. 18:45
 6/16 anonim ***** válasza:
23%
Azért nem engeded meg neki, mert nem szereted eléggé.
2014. júl. 12. 18:49
 7/16 anonim ***** válasza:
2014. júl. 12. 18:50
 8/16 anonim ***** válasza:

Félsz a saját barátnődtől? Egyébként meg, ha így vagy vele, akkor mond meg neki, hogy nem akarod.

Az ilyen dolgokhoz feltétlen bizalomra van szükség mind a két fél részéről. Ha ez nincs meg, akkor nincs is értelme az egésznek.

26/F

2014. júl. 12. 19:03
 9/16 anonim ***** válasza:
23%

Álmodban is meg tudna ölni, sőt bármikor amikor hátat fordítasz neki, szerintem feleslegesen aggódsz.

Ám, ha tényleg ilyen szintű paranoia van benned akkor ez a fajta szerepjáték nem neked való.

2014. júl. 12. 19:06
 10/16 anonim ***** válasza:
35%

Sajnálnád a szaros életedet a barátnődnek adni ?

Van neked szíved ?

2014. júl. 12. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!