Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm meg akar bilincselni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm meg akar bilincselni és uralkodni akar rajtam, de én ezt nem merem neki megengedni mert félek hogy megöl, mit tegyek?

Figyelt kérdés
mi van akkor ha bekattan megkinoz alaposan,lehet h napokig, aztán megöl, nem szeretem ezt a kiszolgáltatotságot, hogy mondjam meg neki?

2014. júl. 12. 18:33
1 2
 11/16 anonim válasza:
Passzold át nekem, én örülnék egy lebilincselő csajnak :)
2014. júl. 12. 21:15
 12/16 anonim ***** válasza:
nekem is kéne egy ilyen, szeretem a vad csajokat
2014. júl. 12. 22:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Hülye vagy:)

Pedig nagyon is élveznéd!

Egyébként fordítva csináltátok már? Mond meg neki, csak akkor engeded, ha előtte Te bilincselheted ki az ágyhoz.

2014. júl. 13. 10:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem öl meg nyugi.Mi is kipróbáltuk a barátnőmmel megbilincselt és nem lett semmi maradandó károsodásom...max annyi,hogy kiszivta a nyakam és sálban kellett flangáljak.De ez fordítva is megtörtént.Biztos szeret annyira,hogy amig ki vagy kötve levágja a nemiszerved...

19/f

2014. júl. 25. 16:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Azaz NEM vágja le...:D
2014. júl. 25. 16:54
 16/16 anonim válasza:
Szerintem hagyd, had csinálja, max megkínoz egy kicsit, de mi rossz van abban, megölni tui nem fog. Én biztos nagyon élvezném, még kérném is, hogy csinálja!
2014. aug. 7. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!