Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van még esély? Már tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély? Már tényleg nem szeret?

Figyelt kérdés
2 év után a párom azt mondta már nem szerelmes belém és már nem is akar az lenni, hanem tovább akar lépni. Van még remény? mit csináljak? Hagyjam és talán rádöbben, hogy még mindig szeret? Vagy próbáljak rámenős lenni és visszaszerezni?

2014. júl. 10. 18:05
 1/4 Ramcsiii ***** válasza:
Hát ha már nem is akar az lenni,akkor inkább ne legyél rámenős..Bár nálam ez egyszer bejött,de ö tényleg szeretett..
2014. júl. 10. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Hagyd. Nekem 6 ev utan mondta ezt az exem, es sajnos akarhogy próbáltam mar nem kellettem. Lepj tul, akarmennyire is faj.
2014. júl. 10. 18:12
 3/4 WheneverYouWant ***** válasza:

A szerelem elmúlik egy idő után... addigra jó esetben kialakul a szeretet/kötődés.

A kérdés az hogy hogy értette... Csak elmondta hogy a szerelem elmúlt de szeret és nem akar otthagyni vagy elmúlt minden, nem is szeret és tovább akar lépni...

2014. júl. 10. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:

hülyén hangzik, de van egy könyv ami pont ezt írja le :) mármint hogy sokan a szerelem után nem érzik a vonzódást vagy később lesznek ilyenek...szerintem a benne rejlő tudást te is feltudnád használni :)

Garry Chapman: A szerelem pszichológiája

Nem a szerelemről szól! Sokkal fontosabb dologról! A szeretetről, de ezt majd megtudod ha elolvasod :) az 5 szeretet nyelvet mutatja be...szerintem ezzel még megmenthető a kapcsolatotok :)

2014. júl. 10. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!