Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolatnak az vet véget hogy az egyik félnél nagy a szülői nyomás attól még később van esély az újra kezdésre ha szeret még a lány?
Van, de eleve a szülői nyomást kellett volna legyőzni.
Barátomnak az anyja, mikor megismerkedtünk olyanokat mondott, hogy elveszem a fiát tőle, meg hogy nem élte még ki magát, meg fog csalni, el fogom venni az eszét, őt nem fogja szeretni, belerondítok a családba...
De a barátom meg én is tudtuk, hogy csak hisztizik, volt vele néhány vita de a barátom mindig megvédett, meg próbálta elmagyarázni, hogy hülyeségeket képzel be magának, mint pl, hogy ellopom tőle. (Mit várt? Hogy öreg koráig a lábát masszírozza majd feleség nélkül?)
Mára 2 év fél év után, olyanokat mond, hogy örül, hogy én vagyok a fiának és nem ilyen minden héten diszkós, tipikus, k***vás nők.
Kicsi csalódást okozhatsz ezzel a lánynak, mivel nem mertél anyuddal szembe szállni miatta.
Ha szereted akkor szerintem most tegyél azért, hogy együtt legyetek a szüleidnek pedig mond meg, hogy vagy elfogadják a helyzetet, vagy elfogadják a helyzetet nincs más választásuk. Hidd el ezt díjazni fogja, és könnyen lehet, hogy egy nap az egész család a barátnőddel együtt boldogan ülnek majd le egy ebédhez. (ha érted mire célzok általánosságban)
Előző vagyok.
A lány is hibás, ha emiatt feladta. Így bebizonyosodott a szüleitek igaza, hogy úgyis szétmentek és az lett amit ők akartak. Inkább meg kellett volna mutatni, hogy márpedig azért sincs igazuk mert szeretitek egymást.
Te meg igenis állj ki a barátnőd mellet mindig, ne hagyd hogy ez tönkretegye a kapcsolatotokat örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!