Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves fiú és 15 éves lány kapcsolata működhet vagy ez már tényleg sok?
Figyelt kérdés
Most ballagott még csak 8-ból. Idén. Nem érzem magam hú de felnőttnek (nem is vagyok az) de néha azért jöhet olyan téma amit még /szerintem/ Ő elviccelhet és nem vehet komolyan. Esetleg nem érti meg a fontosságát.
Én vagyok a 21F.
2014. júl. 8. 20:03
11/18 anonim válasza:
Nem a hat év sok.. hanem ő még gyerek majdnem, épp írtad is, hogy most ballagott általánosból. bár ezt csak te tudod megítélni mennyire komoly. Ha ő 19 lenne te meg 25 akkor senki nem szólhatna semmit. Régen általában 5-15 év volt a párok közt a férfiak javára. 6 év most se sok, csak az van amit először már leírtam :)
12/18 anonim válasza:
Müködhet!! persze, ne is aggódj mások véleményén, én 16 éves lány vagyok párom 25 és így 9 hónap után rég elt?ntek a megszólások és boldogok vagyunk :) ne másokra hanem magatokra figyekjetek :)
14/18 anonim válasza:
ha az én válaszomra vagy kiváncsi: ííííí ez ...nehéz egy kicsivel később mér jobb lenne egy 2 év de ha a lány szülei nem bánják.... nem tudom
15/18 anonim válasza:
Néhány év múlva remek párost alkothattok, de most per pillanat nagyon sok a hat év. Egy gyerek és egy fiatal felnőtt...
16/18 A kérdező kommentje:
megfontolom a dolgokat, maradunk barátok és majd lesz valahogy...
köszönöm a válaszokat
2014. júl. 10. 21:01
17/18 anonim válasza:
Fiygii!
Én 15 éves múltam, a barátom 21 éves lesz. :) Több mint egy éve együtt vagyunk,és imádjuk egymást:))*_*
Ez a kapcsi, attól függ,hogy az értelmi/érzelmi/érdeklődési körök milyen közel állnak egymáshoz.
Ha nektek megegyezik,akkor működhet.
Ui: lenne még egy apróság de azt csak privin írnám le. ha kíváncsi vagy rá akkor dobj egy üzit!:)
18/18 anonim válasza:
Ha értelmes a lány és te pedig kedveled őt,akkor ez ne legyen akadály!! Ha pedig esetleg csak barátok vagytok és el tudod látni ,tanácsokkal,ezért meg ő felnéz rád és becsül,szerintem akkor is bőven jók vagytok! Hajrá!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!