Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
En korainak gondolnam. En magamat nem tudnam elkepzelni 12 evesen egy fiuval :)
en akkor meg tenyleg babaztam :D meg meg 13 evesen is :D most 15 eves vagyok es nekem is van baratom mar lassan 9 honapja :)
ha ugy erzed hogy kettesben elmentek fagyizni es megpuszilja az arcod az oke :)
bar az en anyukam nem engedte volna :/
2/13 anonim válasza:
Hát ha nem terveztek "komolyabb" dolgokat, akkor szerintem normális.
3/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit csináltok. Ha fogjátok egymás kezét, puszilgatjátok egymás arcét, sétáltok, akkor az rendben van, ennél több pedig nem normális ebben a korban.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszo a gyors válaszokat :) amúgy csak séta kézenfogva,arcra puszi fagyizás ,játszótéren hülyülés . Isten ments ,hogy "komolyabb" kapcsolat van köztünk :D
2014. júl. 7. 08:46
5/13 anonim válasza:
Á,nem.Nem normális.Elkéstél vele.
7/13 anonim válasza:
ilyen vénlánynak már az unokáknak kéne sütit sütni :D
igazából ahogy az előttem hozzászólók írták, attól függ milyen "mély" a kapcsolat, ne siettessetek semmit! ráértek!
8/13 anonim válasza:
Amit írtál az tök jó. Teljesen rendben van. :)
9/13 anonim válasza:
"amúgy csak séta kézenfogva,arcra puszi fagyizás ,játszótéren hülyülés . Isten ments ,hogy "komolyabb" kapcsolat van köztünk :D"
Ez jó, ez mehet.
Csak ne hívd a "pasidnak", légyszi. :)
10/13 A kérdező kommentje:
Azért írtam idéző jelbe h "pasim" :D
2014. júl. 7. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!