Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen elhagytam a párom. Már nem is fogok normálisat találni? (lány vagyok)
Létezem igen, bár hogy normális-e az jó kérdés:D
Egyébként én is ezt éltem át pár éve, de aztán elmúlt a rossz érzés, miért ne találhatnám meg a megfelelő lányt.Szóval nyugi, semmi sincs veszve:)
26/f
Te normális vagy??
26 évesen?
Ezt mond majd 56 évesen.
Baromira sok lehetőséged van még az életben, mintha 100 éves lennél.
De ami biztos az az , hogy nem vagy teljesen 100-as ha ilyeneket kérdezel.
Szerintem meg igenis nagyon fogynak a szabad jopasik 30 korulre.
Ok, annyira nem, miny regen, mert egyre kesobb akarnak megallapodni, ami egyben jo, es rossz hir nekunk noknek.
Az as igazsag, hogy en nagyon keves olyan pasit latok, mint amirol irsz kerdezo. Az ismeroseim is inkabb ez a kategoria. 29 eves, eljar dolgozni, hazamegy pizza- szamitogep. Vagy a rosszabb pizza-drog-szamitogep. De ha csak eljar dolgozni, es a jovore nem gondol, bocs, de nekem az se eleg. Mert lehet, hogy most jol elvan a fizujabol egyedul, de csak egyedul!!! Erre szoktatok amugy gondolni, hogy gyerekkel sokkal tobb bevetelre lesz szukseg?
En meg raadasul rohadtul kilogok a korosztalyombol :'( Majd talan, ha ujra egyetemen leszek talalok valakit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!