Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen elhagytam a párom. Már nem is fogok normálisat találni? (lány vagyok)
Okos?
Na figyelj zakkantka!
Okos ember nincs, mindenki annak tartja magát , még én is de senki sem az, még én se.
26 éves vagy.
Ha csinos vagy, nincs odalent hatalmas őserdő és nem lógnak a csöcseid mint egy 4 gyermeket szült s szoptatott ma már 60 éves néninek.
Nincs megereszkedve a segged sem, hanem formás feszesebb és nincs egy raklap háj a hasadon, és nem vagy kopasz és nincs összenőve a szemöldököd akkor simán találhatsz még sok sok pasit az életben.
De nem biztos h az a jó ha leragadsz az elsőnél...meg az sem jó ha rögtön beleéled magad az elsőbe ismerd meg előbb aztán gondolkozz csak.
Unokanővérem 36 évesen vált el a férjétől 1 gyermekkel, aztán talált magának pasit még is. És miért? Mert nem hagyta el magát és nem 36 nak nézett ki hanem 28-nak.
Itt nem arrol van szo, hogy nem talalnank senkit, hanem, hogy nem talalnank megfelelo ferfit.
Megjegyzem allandoan leszolitanak, a kulsom miatt nem kell aggodnom... de elnezest, hogy nem jovok ossze a depis 2 gyerekes elvalt apukaval, aki Manchesterben dobozol...
Kérdező, veled egyidős vagyok. Pont, hogy szerencsénk van, nemsoká elválnak azok, akik huszonéves koruk elején összeházasodtak. Ha szerencséjük van, még a gyerek előtt észrevették, mennyire mások már, mint gyerekként.
Na meg, te se azért vagy egyedül, mert béna vagy, vagyis sok emberre jellemző lehet ez még! Nem csak selejtek maradnak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!