Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 26 évesen elhagytam a párom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 évesen elhagytam a párom. Már nem is fogok normálisat találni? (lány vagyok)

Figyelt kérdés
Hazudott és átvert többször. Már nem bírtam Olyan párt szeretnék akinek vannak ambíciói és céljai. Nem a tv előtt vakarja a hasát. Létezik még ilyen? Vagy minden normálisnak van barátnője.

2014. júl. 2. 12:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Okos?

Na figyelj zakkantka!

Okos ember nincs, mindenki annak tartja magát , még én is de senki sem az, még én se.

26 éves vagy.

Ha csinos vagy, nincs odalent hatalmas őserdő és nem lógnak a csöcseid mint egy 4 gyermeket szült s szoptatott ma már 60 éves néninek.

Nincs megereszkedve a segged sem, hanem formás feszesebb és nincs egy raklap háj a hasadon, és nem vagy kopasz és nincs összenőve a szemöldököd akkor simán találhatsz még sok sok pasit az életben.

De nem biztos h az a jó ha leragadsz az elsőnél...meg az sem jó ha rögtön beleéled magad az elsőbe ismerd meg előbb aztán gondolkozz csak.

Unokanővérem 36 évesen vált el a férjétől 1 gyermekkel, aztán talált magának pasit még is. És miért? Mert nem hagyta el magát és nem 36 nak nézett ki hanem 28-nak.

2014. júl. 2. 14:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Itt nem arrol van szo, hogy nem talalnank senkit, hanem, hogy nem talalnank megfelelo ferfit.

Megjegyzem allandoan leszolitanak, a kulsom miatt nem kell aggodnom... de elnezest, hogy nem jovok ossze a depis 2 gyerekes elvalt apukaval, aki Manchesterben dobozol...

2014. júl. 2. 14:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, veled egyidős vagyok. Pont, hogy szerencsénk van, nemsoká elválnak azok, akik huszonéves koruk elején összeházasodtak. Ha szerencséjük van, még a gyerek előtt észrevették, mennyire mások már, mint gyerekként.

Na meg, te se azért vagy egyedül, mert béna vagy, vagyis sok emberre jellemző lehet ez még! Nem csak selejtek maradnak!:)

2014. júl. 2. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!