Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi jön ez után? Nem bírok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jön ez után? Nem bírok belenyugodni.

Figyelt kérdés

Egy hete szakítottam a batrátnőmmel akivel több mint egy évet voltam együtt. (ha a barátságot beleszámoljuk +3 év) Az ok mert jött egy fiú akibe beleszeretett és nem bírja hagyni. Kollégisták vagyunk ezét csak hétvégente láttam. Tudom hogy nem akarta mert még mindig szeret és énis őt de el kellett engednem. Olyan feldolgozhatatlan ez számomra...

Februárban megkértem a kezét és igent mondott ha hiszitek ha nem én 16 ő 15 éves... Most megmaradtunk barátnak de nem mutathatjuk ki az érzéseinket... Hogy tudnám elfelejteni, hogy lehetne továbblépni? Csak akkor tudok lenyugodni mikor vele vagyok...

2014. júl. 2. 11:12
 1/2 anonim ***** válasza:

más lánnyal fogod tudni elfeledni szerintem majd.

Nálam igy volt bár van amikor elöjönnnek az emlékek de már nem hatnak meg...

sajnos ez ilyen muszáj elfogadni:(

2014. júl. 2. 11:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne sajnaltasd magad. 16 evesek vagytok, megkerted a kezet.. Ugyan. Engem 6 ev utan dobtak ki, es kezdek helyre jonni pedig csak kb 3het telt el. Legy pozitív, nekem is bas. Zottul fájt., letezni nem birtam nelkule. Foglald le magad, baratok, uj hobbik. Jon majd mas, fiatal vagy meg.
2014. júl. 2. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!