Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez működhet így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez működhet így?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel már egy éve barátok vagyunk. Mindig is szerelmesek voltunk/vagyunk egymásba,és ezt mind a ketten tudtuk hogy mit érzünk egymás iránt. Ma komolyannab szerelmet vallott. Tehát elmondta hogy nagyon szeret engem és szeretné hogyha nem csak barátok lennénk. Ezzel csak az az egy baj van hogy ő 21éves én meg 15. Ismerem,ő nem az a fajta fiú aki kihasználja a lányokat. Csak azért ez elég jelentős korkülönbség. Mi a véleményetek erről? Ez működhet,vagy inkább hagyjuk?

2014. jún. 30. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Furcsa lassan két évvel ezelőtt én is ebben a szituban voltam. Nem bántásként mondom csak tapasztalatból hogy ne bízd el magad túlságosan. Ugyan ezt mondták nekem is és tényleg normális fiú volt mindenki szerint nah meg szerintem is aztán összejött egy másik csajjal azzal az érvel hogy én még kislány vagyok.. 17/L
2014. jún. 30. 22:04
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem a korkülönbség ne zavarjon.ha tényleg szeret nem gáz:))
2014. júl. 1. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!