Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és milyen körülmények között kérdezzem meg Tőle, hogy lenne-e a barátnőm?
Ne görcsölj, nekem mindkét párkapcsolatom a "leszel a barátnőm" kínos beszélgetés nélkül kezdődött.
Első alkalommal poénból megkérdeztem a srácot, az osztályból melyik lánnyal járna erre azt felelte "itt van mellettem" (osztálytársak voltunk, tudom házinyúlra nem lövünk) szóval ha van egy ilyen alkalmad ahol váratlanul bebökheted, ragadd meg, jó emlék lesz.
Második alkalommal feljött hozzánk filmezni a srác, bejött kisöcsém és elkezdett párnacsatázni, majd mikor kiment folytattuk, és a végén valahogy úgy kötöttünk ki hogy rajta feküdtem és megpusziltam, mire rámmosolygott és megcsókolt.
Szóval a lényeg hogyha van egy alkalmad akár nem kérdezni de más módon tudatni vele, próbáld meg.
17/L
Ha mar elment veled randira tuti nem azert mert csak baratod akar lenni ;) ha elvezi is a randit biztos lehetsz benne :)
Csok elott vedd el a kezet, cirogasd, vagy csak tartogasd...menni fog! Ha tenyelg a pasia szeretnel lenni megteszed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!