Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, lanyok. Meseljetek el lecci, hogy nektek milyen volt az elso csok? 15L
13 voltam. Egy buliban voltam, es ott volt a legjobb baratnom uncsija. O akk 16 volt,es hat tancoltunk meg minden, nem tudtam eldonteni h bejon-e vagy sem. De aztan egyre kozlebb jott es megcsokolt, bar nem akartam. xD es bar egyre hatrebb hajoltam , o erosebb volt nalam es magahoz szoritott. Nem mondhatom ,hogy rossz volt, sot jol tudott csokolni, es pirszingje is volt, ami erdekesse tette.
Utana u tettem mintha nem emlekeznek h megcsokolt, nem tudta h o volt az elso csokom, kesobb kb 2 hetig jartunk de annyi.
21/L
Én 17 évesen kaptam az elsőt, a budai várnegyedben egy padon. Az előtte lévő randikon is bepróbálkozott a fiú, de reflexszerűen elhúzódtam, utána már nem mert kísérletezni, csak kövi alkalommal. Akkor ő kapásból bedugta a nyelvét, annyira meglepődtem, hogy a szememet se tudtam közben lehunyni, ezen utólag, évekkel később jót nevettünk. Utána órákon át csókolóztunk, sőt, hónapokig ki se másztunk egymás szájából.
Öt éve járunk.
L22
én lesmároltam a legjobb pasit/meleg vok/ és azóta jól alakulnak a dolgok.
14/F és egy
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!