Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom levett a facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom levett a facebook adatlapjáról, mit tegyek?

Figyelt kérdés
24 évesek vagyunk mindketten, 2 éve vagyunk együtt. Azt mondja szeret, nincs senkije rajtam kívül,de nem akar minden adatot megosztani magáról nyilvánosan, ezért letörölt minden képet. Most csak egy képe van az egész rendszerben, de a közös képünket is letörölte. Még a kapcsolatban feliratot is leszedte. Attól félek imponálni akar valami lánynak, vagy szeretőt tart. Ti mit csinálnátok a helyemben?

2014. jún. 25. 18:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ne törölje a fb-profilját, az inkább csak egy látványos hisztis elem, főleg, ha két hét múlva visszatér, mert megbánja.
2014. jún. 25. 21:35
 22/25 JohniDaren ***** válasza:

Ezért egyből szakítani? Ha nincs kiirva hagy "kapcsoltban" az már nem is igazi kapcsolat?

Bocs, csak nem értem miért olyan fontos, hogy ez ki legyen írva.

De valószínűleg az elöttem szólóknak igaza van, lehet hogy megcsal. Szerintem beszéld meg vele miért csinálta ezt, kérd meg hogy állítsa vissza az adatlapját, ha neked ez ilyen fontos. Ha nem teszi, na akkor szakíts vele.

2014. jún. 26. 10:24
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
z ég világon semmit nem old meg avval ha letörli magát. Minek? Mit ér el vele? Szemet hunyni a probléma felett nem megoldás.
2014. jún. 26. 12:08
 24/25 anonim ***** válasza:
annyit fűznék hozzá,hogy olyat is be lehet állítani,hogy csak te lásd neki,hogy kapcsolatban vagytok,vagy,hogy a közös fotótokat csak te lásd. van olyan opció,hogy kik láthatják ? rákattint arra,hogy senki,kivéve... kati :D szóval,ha szemét ngyon akkor ezt csinálja. velem ezt megcsinálta már az exem,hogy a kapcsoaltban csak én láttam. volt egy kamu profilom pont ilyenek miatt(kicsit gyankvó vagyok) és amikor felléptem vele akkor az exnek nem volt kint ,hogy kapcsolatban,de az én profilommal meg láttam,hogy kapcsoaltban XD na ekkor bukott le. és még tagadta xd majd pár nap múlva azzal állt elő,hogy ő pont aznap szedte le,el akarta mondani,hogy szakít csak blablbla... ő is egy másik csaj miatta tette . utána még együtt voltunk úgy,hogy nem volt kitéve neki,mert hogy nem akar magából hülyét csinálni,hogy folyton szakítunk (ő szakított),végül összejött valami csajjal miközben mi együtt voltnuk..
2014. jún. 26. 12:45
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is egyértelmű, hogy azért csinálja, mert csajok előtt ciki lenne, ha kintvan hogy foglalt. Ha eddig kintvolt neki, most meg nem az több mint gyanús, szóval előzd meg szépen és tedd ki a szűrét, úgyis ez lenne a vége. De ne várd meg amíg ő szakít. 25/l
2014. jún. 27. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!