Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom levett a facebook adatlapjáról, mit tegyek?
Hát lehet az is, hogy tényleg csak minimálra akarja venni a látható információkat, nem kell rögtön rosszra gondolni.
Én is csináltam olyat, hogy beállítottam mindent titkosra, de a közös képeket nem töröltem le. Plusz jobban belegondolva lehet hülye duma amit mond. Mindent be kell állítani, hogy csak ismerősök lássák, akikben meg nem bízik meg azt törölje.
3-as
Mi a fszom az hogy "ezek" ???
Jól van általában mindig utalok arra, hogy a férfiak meg a nők is emberek, szóval, ha a férfi csalfa, a nő is lehet az, és fordítva, de ha a nők így (mert ugye, ha már te ezt írtad, akkor általánosíthatok énis, ugyebár...), akkor énis így. Mostantól minden nő egy csalfa kur.., aki csak hitegeti a pasikat. Na, hogy esik? Te csalfa ku..ának érzed magad? Mert én nem tartom magam olyannak, hogy csak valami állatként lehessen rám utalni
Büdösuristenit.
Hú, micsoda kiber-szatíra...
Hát, nem azért, de nem kell nagyon rá akadni a kék mocsokra, ahol mindent leírnak magukról...
Istenem, kérdező, most megríkattál...tavaly a barátom táborban volt 7000 km-re, és minden előjel nélkül azt vettem észre, hogy törölte a "kapcsolatban"-t és az összes közös fotónkat. (volt vagy 3)
Aztán szakított velem...szóval igen, ő is a csajoknak akart imponálni.
Szerintem szakíts, ne hidd el neki, amit mond.
26N
Proxima, elgurult a gyógyszer?
Hol írtam, hogy midnegyik idióta? Biztos nem, de ez az alaptulajdonság megvan. Még az öcsémmel is, hétköznapi dologban...
"zsigerükben"
"ezek ilyenek"
Ezek csak szerintem utalnak általánosságban az összes hím nemű egyedre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!