Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom levett a facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom levett a facebook adatlapjáról, mit tegyek?

Figyelt kérdés
24 évesek vagyunk mindketten, 2 éve vagyunk együtt. Azt mondja szeret, nincs senkije rajtam kívül,de nem akar minden adatot megosztani magáról nyilvánosan, ezért letörölt minden képet. Most csak egy képe van az egész rendszerben, de a közös képünket is letörölte. Még a kapcsolatban feliratot is leszedte. Attól félek imponálni akar valami lánynak, vagy szeretőt tart. Ti mit csinálnátok a helyemben?

2014. jún. 25. 18:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
8%
Na jó, azért szerintem rögtön szakítani még nem kell, de akkor is érdekes...
2014. jún. 25. 19:02
 12/25 anonim ***** válasza:
67%

Hát lehet az is, hogy tényleg csak minimálra akarja venni a látható információkat, nem kell rögtön rosszra gondolni.

Én is csináltam olyat, hogy beállítottam mindent titkosra, de a közös képeket nem töröltem le. Plusz jobban belegondolva lehet hülye duma amit mond. Mindent be kell állítani, hogy csak ismerősök lássák, akikben meg nem bízik meg azt törölje.

3-as

Mi a fszom az hogy "ezek" ???

Jól van általában mindig utalok arra, hogy a férfiak meg a nők is emberek, szóval, ha a férfi csalfa, a nő is lehet az, és fordítva, de ha a nők így (mert ugye, ha már te ezt írtad, akkor általánosíthatok énis, ugyebár...), akkor énis így. Mostantól minden nő egy csalfa kur.., aki csak hitegeti a pasikat. Na, hogy esik? Te csalfa ku..ának érzed magad? Mert én nem tartom magam olyannak, hogy csak valami állatként lehessen rám utalni

Büdösuristenit.

2014. jún. 25. 19:03
 13/25 anonim ***** válasza:

Hú, micsoda kiber-szatíra...

Hát, nem azért, de nem kell nagyon rá akadni a kék mocsokra, ahol mindent leírnak magukról...

2014. jún. 25. 19:05
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, kérdező, most megríkattál...tavaly a barátom táborban volt 7000 km-re, és minden előjel nélkül azt vettem észre, hogy törölte a "kapcsolatban"-t és az összes közös fotónkat. (volt vagy 3)

Aztán szakított velem...szóval igen, ő is a csajoknak akart imponálni.

Szerintem szakíts, ne hidd el neki, amit mond.

26N

2014. jún. 25. 19:07
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Proxima, elgurult a gyógyszer?

Hol írtam, hogy midnegyik idióta? Biztos nem, de ez az alaptulajdonság megvan. Még az öcsémmel is, hétköznapi dologban...

2014. jún. 25. 20:00
 16/25 anonim ***** válasza:
"alaptulajdonság", ja. Nálad ez a rosszindulat lehet.
2014. jún. 25. 20:03
 17/25 anonim ***** válasza:

"zsigerükben"

"ezek ilyenek"

Ezek csak szerintem utalnak általánosságban az összes hím nemű egyedre?

2014. jún. 25. 20:04
 18/25 anonim ***** válasza:
Az exem is ezt csinálta, vagyis hasonlót. Nem tehettem ki képet, amin ő is rajta van, mert nem akart fent lenni, nem akarta, hogy mindenki őt bámulja. 2x próbáltam meg közös képet kitenni, mindkétszer olyan hisztit levágott, hogy ki nem néztem volna belőle. Mert szerinte én megsértettem a személyiségi jogait. ÉS hogy ő nem akar fent lenni egy közösségi oldalon sem. De ha egy közös csaj ismerősünk tett fel közös képet vele, annak még örült is. Aztán kiderült, hogy kamuprofillal fent van, csak csaj ismerősök... És letagadta. Aztán regisztrált saját névvel, telepakolta mindenféle képpel, csak közös képünk nem volt. De volt a kocsijáról, a motorról, a virágoskertről, az öreganyja disznójáról, meg a szomszéd kutyájáról is. És persze olyan amin egyedül van. És kiderül, hogy több csajt is próbált fűzni, találkozgattak is, gondolom nekik azt mondta, hogy már nem vagyunk együtt. Amikor egyértelmű volt a helyzet, még akkor is tagadta. Szóval én a helyedben nagyon figyelnék, mert a legtöbb pasi szemétláda, és kihasználnak minden adódó lehetőséget.
2014. jún. 25. 20:09
 19/25 anonim ***** válasza:
Sajnos egyet kell értenem az előttem szólókkal. El akarja rejteni a kapcsolatotokat, hogy mást fűzhessen :/ Sajnálom, de szerintem te lépj előbb. Ne hagyd, hogy ő szakítson.
2014. jún. 25. 21:12
 20/25 anonim ***** válasza:
8%
töröld az fb profilod:) Az a biztos, aztán nem látod, hogy mit rak ki:)
2014. jún. 25. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!