Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » FONTOS! A facebookon miért...

FONTOS! A facebookon miért tűnnek el az események előlem egy ismerősöm adatlapjáról?

Figyelt kérdés

Szóval Facebookon van egy ismerősöm,akinek többször meg szoktam nézni az adatlapját,de csak kíváncsiságból.Remélem,nem ezzel van összefüggésben a dolog,mert erről elvileg nem tudhat (remélem...).

Az a helyzet,hogy semmi mást nem látok az adatlapján az eseményeknél,csak pl.kik az új ismerősei meg ha valakinek kiírja,hogy boldog szülinapot vagy hasonló.

Gondoltam,lehet annyit használja csak,de láttam nemrég hogy valamilyen oldalt kedvel vagy nem tudom,és amikor újra megnéztem,ez eltűnt!Vagy csak elrejthette?

És chaten sem szoktam fent látni,bár oda csak ritkán járok.Letiltani biztosan nem tiltott le,mert rá tudok menni és nem is lett volna rá oka.

Egyébként sok ismerőse van,a régi bejegyzéseket látom,hogy kiír valamit egy darabig,de újonnan mintha egy ilyet sem írt volna ki.

Akik sokat használják az oldalt,legyenek szívesek segítsenek!Ez miért van? Vagy ha eltűnik,akkor midndeki elől eltűnik? Én az ismerőse vagyok!

Köszi!

2012. jún. 23. 19:17
 1/2 Argloss ***** válasza:
Az ismerősöket csoportokba lehet rendezni és természetesen a kiírásoknál azt is be lehet állítani, hogy csak egy bizonyos csoport láthassa a kiírásait.. Utólag is módosítható, hogy kik láthatják a bejegyzést.
2012. jún. 23. 19:49
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. jún. 23. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!