Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor van itt az ideje a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor van itt az ideje a lánykérésnek?

Figyelt kérdés
5 éve lesz nemsokára, hogy rátaláltam az igazira. (ő 28 én 24) Viszont nem kérte még meg a kezemet:( Tudja, hogy nagyon szeretném. Együtt élünk lassan 1 éve. Szerintetek mi lehet a gond? Nagyon szeret engem, mindenben segít, támogat, a kapcsolatunk kiegyensúlyozott, persze vannak apróbb viták. Szerintem 5 év alatt rájön az ember, hogy le tudja e élni az életét a párjával nem?

2014. jún. 24. 00:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Esetleg ijesztgesd olyan élethelyzetekkel, amikor hátrány, ha nem vagytok házasok.:)

Nézz utána, milyen jogi előnyei vannak. Pl. ha ő kórházba kerül, nem járhatsz el az ügyeiben. Még 20-30 évig van anyukája, de utána jó lenne egy jogilag is hozzátartozó személy.

2014. jún. 24. 01:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Meg beszélj az anyukájával, hogy motiválja őt erre!:)
2014. jún. 24. 01:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát ez a legutolsó nagyon vicces:D De igaz! Igazából ő 1x-2x szóbahozta hogy ha házasok lennénk akkor egy idő után részesülnék az ő vagyonából meg ilyenek... én erre annyit mondtam, h ha kell aláírok bármit engem nem érdekelnek az anyagiak
2014. jún. 24. 01:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát mért, hát meg kell keresni azokat, akik hatással vannak rá, és kell hogy ők akarják, jónak lássák, ha Ti összeházasodtok, ennyi!:)

És szép lassan arrafele terelgetik.

2014. jún. 24. 01:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát ha én házasodnék, aláírnám én azt a bizonyos papírt! Ami az enyém az enyém, ha válásra kerülne sor, akkor minden az övé lenne, Te pedig hova mennél? Hajléktalan szálló? Hidd el, egy válás kapcsán is meglehet ismerni egy ember másik énjét, kisemmizhet, "megszabadít"attól, amibe Te is pénzt, munkát öltél! Ne legyél fafejű!
2014. jún. 24. 11:10
 16/17 A kérdező kommentje:
de a papir pont azért van h ne semmizze ki egyik se a másikat nem? ami a tiéd az a tiéd marad válás után is. Mondjuk itt most nem is ez a lényeg, hanem h hogyan lehetne rávenni h megkérjen:))))
2014. jún. 24. 14:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha házasodsz, akkor nem kötelező ilyen házassági vagyonszerződést írni, de ha akarsz, csinálhatsz! Nincs benne eleve egy házasságba, ha nem csinálod meg, eleve minden közös! :) Ne erőltesd, ha készen állna, hidd el, eljegyezne! Nézzetek moziba vagy otthon ilyen romantikus, esküvős vígjátékot vagy sétálás közben "életlenül" valahol akadjatok be egy ékszerboltba vagy csak kirakat és nézegesd először a nyakláncokat, karkötőket, aztán mondd, h milyen szép eljegyzési gyűrű van ott bal szélen stb.. :D
2014. jún. 24. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!