Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideje lenne szakítani?
A barátnőmmel lassan fél éve vagyunk együtt, de ő alig akar találkozni, mert tanul a vizsgáira avagy ha éppen nem akkor csak szeret egyedül lenni, és így hetente egyszer találkozunk, azt is úgy erőszakolom ki.(ha találkozunk mindketten jól érezzük magunkat)
A kezdetekkor ő akarta jobban a kapcsolatot, most már én akarnám, de hiába.
Fél év alatt csak petting volt, nem is bírtam sokáig így 3 hónap után megcsaltam, pedig tényleg szeretem, de hiába próbálkoztam nála, sikertelen voltam, és aztán bűntudatom is volt, de nem mondtam el neki, most viszont eltelt újabb 3 hónap és "sajnos" újabb lehetőség érik a megcsalásra, de úgy gondolom szakítanom kéne, pedig én még most is szeretem, de egyszerűen nem működhet így egy kapcsolat, teljesen egyedül érzem magam, mintha nem is lennék kapcsolatban, egész nyáron üljek egy szobában a jobb kezemmel mert a barátnőm szeret egyedül lenni?!
Ráadásul meg is csaltam...és már 3szor robbantottam ki vitát,hogy legyen már valami változás, nem is az,hogy dugunk éjjel-nappal, csak vele lehessek, de semmi, és már én érzem kellemetlenül magam amikor találkozni akarok,hogy nehogy megzavarjam az otthoni nyugalmát.
Tudom,hogy gusztustalan dolog megcsalni a másikat, és ő sem érdemelte meg, de viszont szerintem nagyobb részben ő tehet arról,hogy ez így alakult, biztos,hogy nem csaltam volna meg ha érzem,hogy mellettem van/velem van, mert még így is szeretem, és ezért vagyok tanácstalan.
(A poén,hogy az ablakomból rálátok a házukra, mert úgy 50-100 méter távolság választ el minket, és nincs senkije, tényleg csak otthon van vagy tanul, még a barátnőivel sem jár el nagyon.)
Ő nem akar gyakran találkozni, te megcsaltad.
Akko mi a kérdés? A tettek, ösztönök beszélne, hidd el.
Én 3 éve élek kapcsolatban, 21 éves vagyok, és jobban össze vagyunk nőve, mint valaha. Ilyenkor még egy jó kapcsolat egyre szorosabb, nem egyre lazább.
Nem tudom, milyen az értékrended, vagy mennyire vagy erkölcsös, vagy ő mennyire az, de én, ha megtudnám, hogy megcsaltak, rögtön kirúgnám a srácot a francba.
Nem feltétlen a megcsalás miatt, nem azért, mert már nem szeretném, hanem azért, mert igen, a megcsalás mindig okkal történik... van, hogy egyértelmű okkal, van, hogy kevésbé egyértelművel, de mindig a kapcsolatban van hiba.
Plusz, nem tudom, hány évesek vagytok, de ha fiatalok, akkor nem kell ilyen kapcsolatot erőltetni... Fogsz majd szeretni úgy is lányt, hogy ne essen nehezedre megvárni a vizsgáit dugás nélkül.
Plusz, ha a lányzó szűz, akkor fél év pettinggel semmi gond... viszont ne csináld ki azzal, hogy olyan férfinak kelljen odaadnia magát, aki megcsalta.
mennyi idősek vagytok? szűz a lány? vallásos?
ha egyetemista/főiskolás vizsgaidőszakban tényleg "meg lehet fulladni" a vizsgáktól. nem csodálom, hogy csak egy találkozó fér bele, most neki biztos az a fontosabb.
ha viszont máskor is ennyire magában van, annak nem lesz jó vége.
próbáljátok megbeszélni a dolgokat. ki mit szeretne, kinek mi az igénye. ha nem összeegyeztethető, akkor ne erőltesd, keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!