Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni ebben a helyzetben hogy a párom azt mondja nem érez semmit s nem boldog?
Kedves utolso
Ezt depresszionak hivjak es raadsul nalad eleg sulyosnak nez ki, es tonkre teszi az eleted. MI A FENEERT NEM FORDULSZ SZAKEMBERHEZ?
Sokszor mondja nekem hogy ne bántsam szóval sokszor sír ő is és én is mikor erről beszélünk. Régebben más problémák miatt sajnos nem nagyon tudtunk kommunikálni s sajnos én is nehezen tudtam felé megnyílni. Nagyon szeretem s mindent megteszek érte hogy ne veszítsem el!! Egyre többet beszélünk
Egyre több helyre megyünk el kettesben!! Felnőtt gondolkodásom lett mellette, nagyon sokat köszönhetek neki érettebb lettem mellette sokkal. Tudom fiatalok vagyunk de én vele merek tervezni tudom hogy ő min ment keresztül ő is tudja hogy én miken mentem keresztül! De mindig az jár a fejében hogy az én úgymond haverjaim szerint ő csak tönkre tesz engem.. hiába mondok hogy ez nem igaz s ne velük foglalkozzon hanem velunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!