Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékenykedni a barátom ikertesojára?
IKERtestvérek.
Egyébként testvérek között vérfertőzés lenne,főleg ikertestvéreknél,az meg alapból nem normális,szóval NINCS okod magára a féltékenykedésre!
DE!
Arra okod van,hogy kiakadj!Nem kell felnőtt(?) embereknek állandóan együtt lenni,de még csak gyerekeknek sem.Talán a kommunikáció(az értelmes,nyugodt hangvételű) sokat segítene.
Már egyszer elmondtam neki a véleményem. Meg is beszéltük, én tudom, hogy ikertesója.. Meg hogy eddig mindig együtt voltak.. De szerintem ennyire nem kéne..
Na azután leállt, nem tudom, hogy barátom elmondta-e neki, vagy magától... De most újra kezdte, úgy érzem..
Akkor szépen hárman összeültök,és megbeszélitek a dolgokat!Ennyi.Nem bonyolult.
Ha abból se ért,akkor meg kell mondani,hogy nőjjön fel ő is,és legyen egy kicsit saját élete is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!