Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi egyforma?
Félreértés ne essék, nem akarok nagy általánosításokba bonyolódni, csak mostanában foglalkoztat ez a kérdés.
Túl vagyok már pár kapcsolaton, különböző típusú emberekkel voltam együtt, értem ezalatt a tipikus "macsót", a szelídebb már-már "papucs" típusú férfit, és a köztes típus, aki határozott ugyan, megvan a maga véleménye, de azért, ha kell, átadja a nőnek az irányítást.
Én személy szerint a párkapcsolataimban mindig szerettem, ha a férfi határozott, irányít, tud beszélni az érzéseiről, de mégse ez az állandó szeretlek-es típus. Ehhez képest igazából azt tapasztalom, hogy akármilyen "típusról" beszélünk, mindenki ugyanolyan. Lehet, hogy nekem van egy olyan kisugárzásom, ami arra sarkallja a férfiakat, hogy "túlságosan szeressenek", amivel nem is lenne baj, de mint mondani szokás, a jóból is megárt a sok, ha naponta legalább tízszer hangzik el a másik szájából a bizonyos "sz" betűs szó, az hosszú távon elég kiábrándító tud lenni, főként azért, mert én nem vagyok az a típus, aki nagyon szereti hangoztatni az érzéseit. Nagyon tudok szeretni, de ezt én inkább cselekedetekben mutatom ki, mint szavakban, és őszintén szólva mindig zavart, hogy ha én nem mondom elégszer, az a másiknak nem esik jól. Egy volt kapcsolatomban sokszor volt téma ez, hogy ő azért mondja nekem annyiszor, hogy szeret, mert szeretné, ha én is mondanám. De kérdem én, mi szükség van erre?
Férfiak/nők, tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Férfiak részéről arra lennék kíváncsi, hogy hogy álltok hozzá ehhez a kérdéshez a kapcsolataitokban, ért ezzel kapcsolatban titeket negatív élmény? De főként a dolog miértje érdekelne...bizonytalannak érzitek ilyenkor a kapcsolatot, amikor nagyon hangoztatjátok, hogy mennyire fontos a másik, vagy egyszerűen csak jó ezt mondogatni?
A nők részéről pedig az érdekelne, hogy ha valaki hasonló helyzetben van, hogy oldja ezt meg, nem zavaró-e ez? Vagy az a legegyszerűbb, ha az ember hozzászokik ehhez a túlzott szeretetáradathoz?
Köszönöm a válaszokat. 21/n
Szerintem abszolút nem minden férfi egyforma:)
Én mondjuk csak a 2 véglettel találkoztam eddig... tehát a sokszor mondja hogy szeret, és az egyáltalán nem mondja soha típus...
Nekem személy szerint a sokszor mondja típus jön be, mert egyszerűen én is ilyen vagyok, erre van igényem, és a férjem is ilyen. Én pl olyan pasik mellett nem tudtam megmaradni akik soha semmilyen szóbeli érzelemnyilvánításra nem voltak képesek, vagy túl ritkán.
Mindenkinek magához való párt kell keresni, az igényeinek megfelelően, és akkor nincsen ilyen probléma..
Lehet hogy pont azokat vonzod be akik közlékenyebbek ilyen téren.... igazság szerint nem tudsz mást csinálni, csak olyan partnert keresni aki olyan mint te, ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!